Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau

Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau hecht veel belang aan een optimale begeleiding en een sterke relatie met de klant. Door jarenlange ervaring kan Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau uw fiscale positie optimaliseren. Of u nu een eigen onderneming heeft of particulier bent.

Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau gaat productief en betrokken te werk. Door de jarenlange ervaring en goede banden met de klant weet Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau vaak precies wat er binnen een onderneming speelt en kan hier vervolgens snel en effectief op inspelen. Om zo goed mogelijk op zo veel mogelijk situaties te kunnen reageren heeft Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau zich gespecialiseerd in meerdere diensten.

Fiscaal

Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau heeft veel ervaring op gebied van juridisch, economisch en fiscaal gebied. De fiscale wet- en regelgeving wordt continu complexer en vraagt vaak om breed georiënteerde visie en daadkracht.

Het verlenen van fiscale adviezen, onderhandelingen en procedures zoals het begeleiden van controles, herstructurering, bedrijfsopvolging en belastingaangiften zijn een aantal voorbeelden van de fiscale dienstverlening.

Financieel

Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau verzorgt financiële- en loonadministratie. Financiële administratie omvat de gehele administratie van een bedrijf, het opstellen van financiële jaarstukken en ook het verrichten van ondersteunende werkzaamheden. Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau biedt ook online boekhouden via Unit4Online aan.

De loonadministratie bestaat uit ondersteuning van het samenstellen van de arbeidscontracten, het doorgeven van ziekmeldingen, loonverwerkingen en nog veel meer. Tevens kunt u Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau raadplegen bij vragen over salarisverwerking, personeel en onderwerpen die hierbij in het straatje vallen.

Andere dienstverlening

Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau heeft veel kennis op gebied van sociaal-economische zaken. Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau kan u overigens ook adviseren bij bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdrachten. Hierbij zijn de sociaal-economische aspecten voor zowel de oude als de nieuwe ondernemer van groot belang. Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau is daarnaast ook lid van Fiscount zodat van specifieke specialistische kennis gebruik gemaakt kan worden

Voor meer informatie over de diensten van Peeters Fiscaal Juridisch Adviesbureau refereren wij u naar de website, of kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van de specialisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*