Beleggen in Amerika

Amerika, het land van de onbegrensde investeringsmogelijkheden. Al jaren klagen beleggers dat de Amsterdamse Beurs leeg loopt. Op 9 april werd bekend dat Euronext afscheid neemt van de Alternext. De reden om te stoppen met deze beurs voor kleine bedrijven? Er zijn slechts 4 bedrijven die een notering hebben. Een treetje hoger is het niet veel beter. De AEX en midkap index tellen samen slechts 50 aandelen. Te weinig keuze volgens veel beleggers.

Meer keuze

Het geklaag snappen we niet. U kunt tegenwoordig eenvoudig op allerlei andere beurzen handelen. De keuze voor New York is logisch. Hier is het handelscentrum van de wereld. En daar is keuze genoeg. De belangrijkste index van de Nasdaq bestaat uit 100 aandelen en S&P 500 telt er nog meer. Maar er is nog meer keuze, wat te denken van bijvoorbeeld de Russel 2000. In Chicago kan er geworden gehandeld in diverse landbouwgoederen. In Nederland moeten we het doen met de handel in aardappelen. Dit is de reden dat wij beleggen in Amerika dan ook van harte aanbevelen!

Ongekende investeringsmogelijkheden

En toch zijn er mensen die alleen in Amsterdam handelen. Maakt onbekend onbemind? Dat is jammer dat veel beleggers deze investeringsmogelijkheden laten liggen. Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ook op het gebied van beleggen. Wij hebben het doel om u daarbij te helpen. Dat doen we met tips, tricks en andere ondersteuning aan de hand van vier verschillende abonnementen.

Kiezen uit vier verschillende abonnementen:

  • Indices
  • Aandelen
  • Opties
  • Combinatieportefeuille

U kunt hierbij kiezen uit abonnementen per maand, per kwartaal, per half jaar en per jaar. De abonnementen worden u aangeboden door Henk Huising, zijn motto is: ‘beleggen is een levensstijl’. Hij houdt zich al 15 jaar lang bezig met beleggen en weet zich ook ondanks de crisis staande te houden op de beurs. Beleggen in de Verenigde Staten biedt een aantal voordelen ten opzichte van de beurzen in Europa. De belangrijkste is dat je buiten kantoor uren eenvoudig kunt kopen en verkopen.

Gratis tips

Af en toe kunt u ook een gratis tip vinden over beleggen in Amerika. Niet onverdienstelijk, twee trades hebben maar liefst 11% netto rendement opgeleverd in amper 2 maanden tijd. Neem dus snel een kijkje op onze website!

Over Webdesign Stunter

Webdesign Stunter in Amsterdam staat voor goed- en goedkoop webdesign. Wij bestaan dit jaar acht jaar en hebben inmiddels vele tevreden klanten geholpen. Laat ook bij ons uw responsive website maken, graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*