Samsung Galaxy Alpha nieuwe hit in Nederland

De nieuwste mobiele telefoon van Samsung is de Galaxy Alpha. De voorganger van de Galaxy Alpha is de Samsung Galaxy S5. Vanaf 2014 ligt het toestel in de magazijnen. Naar verwachting zal deze smartphone veel worden besteld. De kans is aanzienlijk dat de Galaxy Alpha net zo succesvol gaat worden als de Galaxy S serie van Samsung.

Galaxy Alpha de nieuwe concurrent van iPhone

De meest verkochte telefoons van Samsung zijn de Galaxy S modellen. Geen ander type werd zoveel verkocht bij Samsung. De iPhone heeft alleen tegenstand van de Galaxy S. De mobiele telefoon die het dichtst bij de verkoopcijfers van Apple in de buurt komt is van Samsung. De Galaxy Alpha gaat wederom concurreren tegen de iPhones. Toch verwacht men nu dat de Alpha in sommige landen zelfs beter gaat verkopen.

Opties van de Galaxy Alpha

De Galaxy Alpha is waterdicht én stofdicht. Dit komt vrijwel niet voor bij mobiele telefoons. De mobiele telefoon kun je door deze eigenschap altijd bij je hebben. Je kunt de Galaxy Alpha zelfs meebrengen als je gaat zwemmen. Zo kun je video’s maken als je dat wilt. Ik zou hiervoor eerst Samsung vragen of het echt kan. De verantwoordelijkheid ligt natuurlijk altijd bij jezelf.

De Galaxy S5 beschikt over een 16 MP camera en 16GB dataopslag. De 16 MP camera van de Samsung Galaxy S4 is op meerdere manieren verbeterd. Het verschil is met name te vinden in de autofocus. De nieuwe HDR techniek zorgt eveneens voor mooiere video’s. De laatste versie van de Samsung is nog weer een tikkeltje verbeterd.

De Galaxy Alpha beschikt net als de s5 over een vingerafdruksensor. Om deze reden is de telefoon alleen te ontgrendelen met een afdruk van een vinger. De mobiele telefoon heeft tevens een hartslagmeter. De gegevens worden in een Health app bijgehouden. De Galaxy Alpha beschikt over een 5,1-inch Full HD touchscreen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De mobiele telefoon draait op Android Kitkat. Het toestel heeft zoals verwacht een aluminium behuizing en ziet er zeer exclusief uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*