Prijs iPhone 5c zal gaan dalen

De iPhone generatie is de enige smartphone van Apple maar meer zijn er ook niet benodigd. Het is de beste en meest verkochte smartphone. Geen andere mobiele telefoon ter wereld is zovaak over de toonbank gegaan als de iPhone generatie. De iPhone generatie heeft altijd voor gelopen op andere mobiele telefoons. De laatste voorgangers van de iPhone 5C zijn de iPhone 5, 4S, 4, 3GS en 3G. De specs van de iPhone zijn altijd weerzinwekkend geweest.

iPhone 5C prijs

De iPhone 5C is beter dan de iPhone 5. Met de nieuwste aanvulling op de productlijn is Apple weer baanbrekend zoals de verwachting is van Apple. Volgens verscheidene resources zal de iPhone 5C 599,- euro gaan kosten. De prijs van de iPhone 5c zal dalen wanneer de 8 GB versie uit zal komen. De iPhone 5c prijs zal na verloop van tijd dalen, maar zal altijd een bepaalde waarde houden doordat deze een appel aan de achterkant heeft staan.

Specificaties iPhone 5C

Enkele specificaties van de iPhone 5C zijn de buitenkant van plastic, vier inch touchscreen en het gewicht van 132 gram. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar: roze, geel, blauw, groen en wit. De beeldschermresolutie van de iPhone 5C is 1136 bij 640 pixels. Apple’s besturingssysteem IOS7 is gebruikt voor de iPhone 5C. Evenals met de andere modellen zijn er apps verkrijgbaar om te gebruiken. De iPhone 5C is verkrijgbaar in drie versies; een 16 en 32 GB. Per oktober 2013 is de iPhone verkrijgbaar bij de verkooppunten.

Concurrentie voor de iPhone

Al vanaf het begin is de iPhone één van de meest gewilde mobiele telefoons. Apple heeft op deze manier met een grote afstand deconcurrenten achter zich gelaten. Andere concurrenten zoals HTC, Samsung en Motorola hebben omzet verloren door de iPhone. Geen andere mobiele telefoon kwam in meerdere jaren in de buurt van de iPhone. Door middel van de Galaxy S probeert Samsung de iPhone te overtreffen. Velen komen tot de conclusie dat de Samsung Galaxy S een kopie is van de iPhone. De iPhone is voor mensen wat in de jaren 90 de Nokia 3310 was, een telefoon met een topontwerp, goede prijs en zeer gewild.

Het toestel valt bij jongeren in de smaak. De prijs iPhone 5c is voor iedereen te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*