Mensen zien zich onveilig

Niet alleen organisaties, maar ook steeds meer particulieren besluiten om beveiligingssystemen aan te leggen in hun woonruimte of organisatie. Dit is zo gekomen omdat het aanbrengen van beveiligingssystemen de afgelopen tijd continu voordeliger geworden is en meer particulieren zich bedreigd voelen in huis door diverse negatieve berichten in de media. Als u zich ook onveilig voelt is het zeker aan te raden om beveiligingssystemen te laten plaatsen in uw woning. Niets is zo irritant dan dat u zich onveilig voelt in uw woning of dat u het idee heeft dat uw organisatie niet voldoende is beschermd.

Het aanbrengen van camera’s

Het aanbrengen van camera’s is één van de vaakst gebruikte beveiligingssystemen die wordt toegepast door organisaties en mensen. Voor beveiligingscamera’s wordt regelmatig gekozen omdat het in eerste instantie een afschrikkend uitwerking heeft op veel daders, daardoor worden veel strafbare feiten voorkomen. Voor veel mensen is dat zeker een fijne gedachte en er zijn dan ook heel wat consumenten die ervoor kiezen om een “dummy” op te hangen, ook wel bekend als een namaak beveiligingscamera voor het afschrikkend effect.

Maar de meeste bedrijven en consumenten kiezen ervoor om een echte camera op te hangen camera toezicht te plaatsen. Echte camera’s hebben tenslotte als groot voordeel dat de kans dat de criminelen gepakt worden toeneemt wanneer de inbraak op camera is vastgelegd. De overtreders kunnen dan immers relatief vlot ontdekt worden en uiteindelijk ook gepakt.  Daarbij kunnen de beelden die zijn vastgelegd door camera’s in veel gevallen worden gebruikt als bewijsmiddelen.

Samengevat, het laten plaatsen van camera’s als beveiligingssystemen heeft zeker een preventieve functie aangezien vele overtredingen worden voorkomen. Als een misdaad desondanks volbracht worden, dan wordt het allemaal op beeld gedocumenteerd waardoor de misdadigers gemakkelijker te identificeren zijn en dat de kans dat de criminelen gepakt worden toe neemt. Het aanbrengen van camera’s kan beslist een positief effect hebben op het gevoel van beveiliging voor uw onderneming en uw huis.  

MySafety, omdat Safety First gaat

Nou denken veel mensen na over hun huisbeveiliging en er is een enorme behoefte aan cameratoezicht op afstand.

Wil jij ook een veilig idee? MySafety staat voor je klaar om je voorzien van goed advies. Met onze beveiligingssystemen heb je altijd cameratoezicht via jouw telefoon of tablet!

Uiteraard denken we ook aan jou portemonnee, onze producten zijn altijd goed geprijsd!Al onze beveiligingssystemen zijn van hoge deugdelijkheid en hebben minimaal 2 jaar garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*