iPhone oplader niet voor ieder Apple apparaat geschikt

De iPhone oplader die alle iPhone gebruikers kennen is niet voor ieder apparaat van Apple beschikbaar, de iPhone oplader is voornamelijk voor de iPhone en de iPod geschikt. Maar nu ook geschikt voor de iPad Mini (123), de grotere iPad modellen lopen daarin tegen nog achter en hebben een 10W adapter nodig. De iPhone lader die voor de iPhone en iPod geschikt zijn hebben een 5W – 1 Ampère vermogen.

iPhone oplader

De nieuwste iPhone 6 is net op de markt en heeft alweer een record aantallen verkopen gerealiseerd. Dit maal is de iPhone 6 ook in China leverbaar waardoor de verkoop uiteraard flink gestegen is. Door de iPhone 6 is de nieuwe iPhone 6 oplader niet veranderd, er gingen veel geruchten in het rond dat de iPhone 6 oplader veranderd zou zijn maar dit is helaas niet gebeurd. De iPhone 6 is gewoon op te laden met de traditionele iPhone oplader van Apple, de voeding voor de nieuwe iPhone 6 is ook 5W – 1 Ampère. Veel gebruikers vinden dit echter jammer omdat zei dachten dat eventueel draadloos opladen nu wel rijp was voor de nieuwe technologie van Apple. Dit is in de toekomst waarschijnlijk wel mogelijk, maar daar moet nog even op gewacht worden.

De beste iPhone oplader in de auto

Veel iPhone gebruikers hebben last van een iPhone die snel leeg is, soms wel meerdere malen per dag. Door de iPhone onderweg op te laden in de auto heeft u uiteraard weer een vollere iPhone als u op bestemming aankomt alleen veel gebruikers vinden het lastig een geschikte iPhone autolader te vinden. De iPhone autolader is een heel eenvoudig apparaat het geeft stroom van de 12V auto aansluiting naar de USB poort die op vele iPhone autoladers ingebouwd is. Door deze stroom toevoer kunt u de iPhone uiteraard snel opladen. De beste iPhone oplader voor in de auto bestaat niet, het is een persoonlijk aspect, veel gebruikers houden van een zo klein mogelijke iPhone autolader. Andere gebruikers vinden het fijn dat er een kabel aan zit. Let wel op of de autolader geschikt is voor de nieuwste IOS 8.1 update van Apple zodat deze uiteraard geen conflict geeft tijdens het opladen van de iPhone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*