iPhone oplader kopen in een webshop?

Het kopen van een iPhone oplader wordt steeds eenvoudiger en goedkoper maar helaas ook gevaarlijker. De meeste iPhone opladers zijn afkomstig uit China, dit zijn uiteraard geen originele opladers van Apple maar opladers die identiek hetzelfde zijn. Het enige wat een iPhone oplader heeft is een USB poort en een EU plug die in het stopcontact aan te sluiten is. 

Gevaren namaak iPhone opladers uit China

De iPhone opladers die voornamelijk te bestellen zijn hebben voornamelijk een China export logo, dit logo lijkt sterk op een CE keurmerk zoals wij als consument deze kennen. Door de simpele verandering in het logo lijkt het alsof de iPhone oplader gewoon CE gekeurd is, dit is echter niet het geval. Doordat de oplader niet CE gekeurd is heeft u kans op brandschade of schade aan de iPhone. De oplader richt voornamelijk schade aan de accu van de iPhone omdat deze niet op de juiste manier wordt geladen. Let dus altijd goed op bij het kopen van een iPhone oplader dat het een originele CE gekeurde oplader is. Dit is vaak moeilijk te zien maar is bijna altijd vermeld bij de product omschrijvingen van de iPhone opladers.

Simpele oplossingen bij een stukke iPhone oplader

Als uw iPhone oplader ermee ophoudt zijn er diverse dingen die u moet testen, allereerst test de iPhone usb kabel op de een MAC/PC om te kijken of er een probleem is met deze iPhone usb kabel. Met deze iPhone usb kabel is vaker wat aan de hand dan met de iPhone oplader zelf. Door middel van de check via een andere oplader of een MAC/PC kunt u eenvoudig zien of het probleem bij de usb kabel of de USB oplader zelf ligt.

De iPhone opladers zijn in diverse webwinkels te bestellen, één van de bekendste is iPhoneladerkopen.nl. Deze webwinkel is zeer betrouwbaar en heeft een groot aanbod aan opladers voor in het stopcontact maar ook in de auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*