iPhone 5s nog steeds best verkochte toestel

Apple heeft na deMac computer met de iPhone pas echt de strijd gewonnen. Er zijn van de telefoon meer gekocht dan elke andere gsm. Andere mobiele telefoons verliezen omzet door de iPhone generatie. De iPhone is niet meer alleen een mobieltje zoals ze eigenlijk bedoeld zijn. De features van de iPhone zijn altijd baanbrekend geweest. In Nederland heeft Apple alleen Samsung als concurrent. De Galaxy serie loopt wel.

iPhone 5S best verkocht

De iPhone 5S is de laatste gsm van Apple. De laatste technische ontwikkelingen zijn opgenomen in de laatste iPhone. De meest opvallende specificaties van de telefoon is het 4 inch Retina display, A7 processor en vingerafdrukscanner. De iPhone 5S is beschikbaar in drie versies; een 16, 32 en 64 GB. Space Gray, Gold of Silver zijn de drie speciale kleuren waarin de iPhone 5S beschikbaar is. Als besturingssysteem voor de iPhone 5S hebben ze de keuze gemaakt voor het laatste besturingssysteem IOS 7. De resolutie van de iPhone 5S is 1136 bij 640 pixels. In de Appstore zijn honderdduizenden apps beschikbaar om te downloaden. Per oktober 2013 is de iPhone beschikbaar in de winkels. De iPhone 5S als lost toestel zal 699,- gaan kosten. De iPhone 5s specificaties zijn vergeleken met andere toestellen te goed. Het is dan ook niet voor niets dat het toestel iets duurder is.

Is er enige concurrentie?

Er is voor een lange periode niet een echte concurrent geweest voor de iPhone. De laatste jaren is Samsung met de Galaxy S serie een inhaalmanouvre begonnen. Er zijn weinig verschillen tussen de iPhone en de Galaxy serie. Andere concurrenten zoals HTC en Motorola hebben kans gezien tegen de iPhone. Apple heeft om deze reden met een grote afstand deconcurrentie achter zich gelaten. Eén van de meest gewilde telefoons is de iPhone. In de NEderland is het verschil wel kleiner dan in de rest van de wereld. De Galaxy modellen doen het vrij goed hier. Apple is niet blij met die berichten aangezien Nederland een vooruitstrevend land is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*