iPhone 5 batterij problemen verhelpen

Als je een niet goed werkende iPhone 5 telefoon hebt door problemen met de batterij is het zaak om hier naar te kijken. Je kunt met een niet goed werkende iPHone 5 batterij blijven rondlopen, maar de kans dat het probleem zichzelf oplost is natuurlijk nihil. Vooral iPhone 5 batterijen die ouder dan een jaar zijn hebben nog wel eens het probleem dat ze niet meer zo lang mee gaan als in hun eerste jaar. Dergelijke batterijen heb immers niet een eeuwige levensduur en na circa 12 maanden worden de prestaties van een gemiddelde smartphone accu minder goed.

iPhone 5 batterij problemen

Vrijwel alle smartphones krijgen hier mee te maken. Er zijn wel uitzonderingen maar een iPhone 5 batterij gaat bijvoorbeeld niet voor vele jaren probleemloos mee. Het probleem verhelpen is eenvoudig, want het enige wat je hoeft te doen is het kopen van een nieuwe accu en de oude vervangen.

Hoe dit probleem het snelst verhelpen

Als je een iPhone 5 of 5S hebt kun je het best zelf een iPhone 5 batterij online kopen. Deze heb je vaak op werkdagen de volgende dag nog in huis. Daarna kun je de batterij met behulp van instructievideo’s op het internet zelf vervangen. Ook als je dit nog nooit hebt gedaan kan er eigenlijk niet eens zo gek veel mis gaan. Je zoekt naar een goed instructiefilmpje en volgt de instructies op. Vaak kun je al binnen een vijf tot tien minuten zelf je iPhone 5/5S batterij vervangen. Schaam je niet als je het zelf niet aandurft. Uiteraard zijn er ook vele bedrijven die de batterij er voor u in kunnen zetten maar in de praktijk betekent dit wel vaak dat de kosten een stuk hoger zijn.

Laten vervangen is natuurlijk ook een optie, maar dit zouden we alleen aanraden als het zelf vervangen niet lukt. Als het zelf niet lukt, dan zul je immers ook een x-bedrag moeten betalen aan de reparateur. Doe je het vervangen zelf dan kun je dit geld in je zak houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*