Gratis de autoruit vervangen bij een barst

De autoruit vervangen, omdat er sprake is van een barst in de ruit? Dat is vervelend, maar hoeft gelukkig niets te kosten. Hoe dat kan? De verzekering dekt die kosten, mits u een Beperkt Casco autoverzekering heeft. Dit is een uitgebreide dekking ter aanvulling op de WA autoverzekering voor schade aan derden.

Een ster of een barst
Houd er rekening mee dat een barst in de ruit iets anders is dan een sterretje. U moet de autoruit vervangen op het moment dat deze is doorgescheurd. Is er slechts sprake van een ster in de ruit? Dan is het over het algemeen niet nodig om de ruit te vervangen. Het is in plaats daarvan voldoende om de ruit te herstellen door een speciale hars in de ster aan te brengen. Dit voorkomt dat de ster verder door kan scheuren. Laat u het sterretje in de ruit niet op tijd herstellen? Dan loopt u het risico dat de ruit toch door zal scheuren. Een autoruit vervangen is dan de enige optie, net als wanneer er al direct sprake is van meer schade dan alleen een ster in de ruit.
Gratis autoruit vervangen

Wilt u de autoruit vervangen en bent u benieuwd hoe u dat het best kunt laten doen? Dit hoeft helemaal niets te kosten, zelfs niet wanneer er sprake is van een eigen risico van bijvoorbeeld €150 binnen de autoverzekering. In dat geval zal een goede hersteller van autoruiten dat eigen risico gewoon overnemen en de kosten vergoeden. De rest van de kosten komen voor rekening van de autoverzekering. Op die manier is een autoruit vervangen helemaal gratis en kunt u er na het herstel op rekenen dat u weer veilig de weg op kunt zonder zorgen over de autoruit.Watch movie online The Lego Batman Movie (2017)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*