Goedkope Sim only

Het is altijd slim om eerst de prijzen te vergelijken voor je ergens aan bindt en dit is zeker slim bij mobiele abonnementen. Je hebt namelijk zoveel keuze, er zijn veel verschillende abonnementen en ook veel verschillende providers. Alleen door de verschillende keuzes te vergelijken, kan je de juiste keuze maken.

Sim only vergelijken

Sim only wordt steeds populairder, omdat het zo goedkoop is en het aanbod van sim only abonnementen neemt dan ook toe. Je hebt nu zoveel keuze dat het een beetje onoverzichtelijk wordt. Daarom moet je de tijd ervoor nemen en de verschillende sim only met elkaar vergelijken. Ik heb zelf een goedkope sim only abonnement van Simyo. Ik kwam tot deze beslissing nadat ik de verschillende abonnementen had vergeleken met behulp van Sim-stunt. Op hun website heb je de optie om de verschillende providers en abonnementen makkelijk te vergelijken, zodat je snel een keuze kan maken, die bij jou past.

Ik heb in het verleden al gebruikt gemaakt van verschillende websites om producten te vergelijken, maar deze website is toch veruit het beste. Het heeft een heel goed opgezet systeem, dat constant up to date wordt gehouden. Voor een prepaid simkaart ben je er ook aan het juiste adres, want je kan ook de verschillende simkaarten vergelijken.

Waarom een Sim Only?

De keuze voor een sim only is denk ik overigens voor veel mensen al snel gemaakt, omdat het heel goedkoop is. Het is tegenwoordig zelfs goedkoper dan prepaid bellen. Het is dan ook niet zo gek, dat de helft van mobiele gebruikers nu sim only abonnees zijn. Je kan nu in plaats van 20 euro beltegoed opwaarderen, gewoon een sim only abonnement afsluiten, waarmee je de hele maand doorkomt en je hebt er ook nog een data bij.

Advies: Blijf de baas over je eigen portemonnee, en vergelijk eerst welk abonnement het beste bij u past voordat u zich laat verleiden door telefonische telecom providers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*