De GoPro camera de populairste actie camera?

GoPro is een relatief nieuw merk die zich al bewezen heeft met de actie camera’s. Met de goPro actie camera maak je video beelden die echt van bijzonder goede kwaliteit zijn. GoPro heeft een reeks nieuwe camera’s utgebracht. De black, silver en de GoPro Hero.

Wat is een GoPro camera?

Een Gopro camera is actie camera waarmee je haarscherpe video beelden kan maken. GoPro is 1 van de beste merken onder de actie camera’s. De camera’s zijn zeer sterk zodat ze geschikt zijn voor de meest uiteenlopende hobby’s en sporten. Vooral onder de drone hobbyisten word een GoPro camera populair. De beelden zijn vaak erg mooi en loep zuiver.

GoPro hero 4 Silver komt met een uniek touch display

De Hero 4 silver is de eerste GoPro camera die beschikt over een ingebouwde touch display. Daarmee kun je eenvoudig de foto’s en video’s vooraf bekijken en bewerken. Daarnaast kun je instellingen veranderen en bladeren door de menu. Het beeld kwaliteit is zoals gewent bij GoPro zeer hoog.

Gopro Hero 4 Black maakt de mooiste video beelden

De GoPro Hero 4 black beschikt helaas niet over een ingebouwde touch display. Maar dat betekent niet dat deze camera minder. Zeker niet! Deze camera geeft echt top kwaliteit video beelden en foto’s. De camera heeft een 4k resolutie wat erg hoog is.

GoPro Hero

De GoPro Hero actie camera is een nieuw instap model van GoPro, en is meteen ook de goedkoopste van de nieuwe serie. Voor een kleine 150 euro heb je al een actie camera die haarscherpe videobeelden kan maken.

De GoPro camera gebruik je voor elk avontuur!

De GoPro actiecamera gebruik je voor elk avontuur, hobby of sport. Hoe ruig het ook is, de GoPro blijft waanzinnige beelden maken. Zelfs voor hobby’s op het water. De GoPro kan namelijk in de behuizing tot wel 40 meter diep.

Wil je weten wat de nieuwste GoPro lijn is? Bekijk dan eens: De nieuwe Gopro hero 4 serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*