Heb de controle over je huis met home control

Het is fijn om controle te hebben over alles wat er gebeurt in je huis. De temperatuur in huis. De verlichting in de kamers. De achtergrondmuziek in de kamers. De films op televisie. Het energie verbruik. De beveiliging. Alles controleren en in de gaten houden zou erg handig zijn. Het zou betekenen dat je meer rekening kan houden met de energie rekening en zodat je het woongenot in huis drastisch kan verhogen.

Toekomst muziek?

Het klinkt als toekomst muziek. Dat is het niet, het is de muziek die je zojuist met de nieuwe home control app in elke kamer hebt aangezet. Het is het geluid van een huis dat je met een klik kan controleren en besturen. Je hebt alles zelf in de hand met de home control app. Deze app wordt aangesloten op je huis door het bedrijf Nederend Elektro BV. Nederend Elektro zorgt ervoor dat al je apparaten zijn aangesloten en te bedienen zijn met een druk op de knop

Met de home control app kun je een rustig avondje organiseren. Je kiest muziek, de juiste sfeerverlichting de beste temperatuur en je avond kan niet meer stuk. Of ga je voor een film avond en kies je met de home control een lekkere tranentrekker uit? De opties zijn eindeloos met de Home Control.

Home control!

Je huis kan ook beter beveiligd worden met het gebruik van de home control. Stel je voor dat je een avondje uit bent in een andere stad. Je kunt niet eventjes vlug naar huis wanneer je een gevoel hebt dat iemand bij je aan het inbreken is. Via de home control app kun je de beveiligingscamera’s bekijken wanneer je een melding krijgt van beweging op je terrein of in je huis. Dat kan een hele hoop ellende schelen!

Neem contact op met Nederend Elektro BV om de opties te bekijken voor uw huis! U kunt contact opnemen via de site, of via email (info@nederendbv.nl) of met de telefoon door te bellen naar 0182 67 21 68.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*