Besparen op uw telefoon abonnement

Wilt u graag besparen op uw maandelijkse telefoonkosten, maar weet u niet precies hoe u dit het best doet? In dit artikel besteden we aandacht aan het minimaliseren van uw maandelijkse belkosten.

Let op bij het afsluiten van een bundel

De meeste mensen gaan al de fout in bij het afsluiten van een abonnement, vaak kiezen mensen een bundel die helemaal niet bij het verbruik past. Er zijn zelfs mensen die een veel te grote bundel afsluiten, waardoor ze maandelijks veel belminuten en MB’s overhouden en daardoor veel geld letterlijk weggooien. Er zijn ook mensen die juist een te kleine bundel afsluiten en daardoor elke maand flink over de bundel heen gaan en dus extra bij moeten betalen. Bellen en mobiel internet buiten uw abonnement is altijd bijzonder duur, het is dus belangrijk om dit zo min mogelijk te doen.

Let op het soort abonnement

Telefoonabonnementen met toestel zijn vrijwel altijd het duurst, tenslotte moet u zowel betalen voor het toestel als voor de data dat u gebruikt. Wilt u besparen op uw maandelijkse telefoonkosten? Kies dan voor Goedkope budget Sim Only abonnementen, hierbij hoeft u namelijk alleen te betalen voor de belminuten, MB’s en SMS-berichten. U kunt al een sim only abonnement afsluiten voor een paar euro per maand, het hoeft dus helemaal niet zo duur te zijn.

Let op uw verbruik

Het belangrijkste punt is natuurlijk om uw verbruik goed in de gaten te houden. Bellen buiten uw bundel is enorm duur, zorg er dus altijd voor dat u ruim binnen uw bundel blijft om extra kosten te voorkomen. Hebt u 3G of 4G tijdelijk niet nodig? Schakel het dan uit om te voorkomen dat het toch data verbruikt. Kunt u gebruikmaken van een WiFi verbinding? Doe dit dan in plaats van gebruik te maken van uw mobiele data. Ook het kijken van filmpjes en downloaden van applicaties kunt u natuurlijk het best doen op een WiFi verbinding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*