Bescherm je nieuwe iPhone 6

Na het succes van de Samsung Galaxy S5 komt Apple met een echt antwoord. De iPhone 6 in een 4,5 inch en een 5,5 inch moeten de tegenvallende verkopen van de iPhone 5S en 5C snel doen vergeten. Let wel dat de iPhone 6 met een formaat van 5,5 inch zonder abonnement erg prijzig zal zijn.

Kijk rond en vergelijk!

Op Macbook.nl zal tegen die tijd het aanbod i.c.m een abonnement van deze nieuwe toestellen klaar staan. Hier kan men de prijzen vergelijken met de verschillende Telecomaanbieders zoals Vodafone, T-Mobile, KPN, Hi, Ben, Hollands Nieuwe en nog veel meer partijen. De 5,5 inch zal het duurste toestel zijn dat op dat moment beschikbaar is van Apple. Dus mocht je abonnement binnenkort aflopen, wacht dan nog heel even want dat kan je i.c.m een abonnement een paar honderd euro schelen. Hou er wel rekening mee dat de eerste 2 maanden Apple over het algemeen tekorten heeft, dus als je hem als eerste wil hebben is het raadzaam tijdig te reserveren. Aan de andere kant, mocht je kunnen wachten dan zal die na die periode ook wel iets goedkoper kunnen zijn i.c.m een abonnement.

Een alternatief voor de nieuwe iPhone 6..

En voor wie echt niet meer kan wachten omdat zijn of haar toestel echt op is…  is er nog altijd een mega goedkope tussenoplossing! De Samsung E1200 voor maar €19,95 (inclusief €10,- beltegoed) goedkoper kan je ze niet krijgen. Als je er 10 euro meer voor over hebt heb je een Nokia 108 met net wat meer functies en tevens €10,- beltegoed. Uiteraard is dit niet te vergelijken met een iPhone of een volwaardige Samsung Smartphone, maar je zal maar omhoog zitten. En voor je het weet is het weer december en kan de Sint hem cadeau doen aan de kids.

Waardevolle tip: koop een beschermhoes!

Koop een beschermhoes voor je iPhone 6. Veel mensen vergeten hier ook direct naar te kijken en hebben geen idee hoeveel schade je ermee voorkomt. De keren dat je je telefoon laat vallen zal deze zeker in 50% van de gevallen door de beschermhoes een breuk/scheur in het scherm voorkomen. Een beschermhoes kost je misschien 10 tot 50 euro, maar een breuk in je scherm zal qua reparatie al snel €100,- gaan kosten om deze te laten herstellen. Wees verstandig en koop er een beschermhoes bij.

De Thule beschermhoes

Wil je het echt de ultieme bescherming kies dan voor een Thule beschermhoes. Deze komt binnenkort op de markt en zal een 99.9% rondom bescherming bieden. Het unieke van deze Thule beschermhoes is dat deze een val van 1,5 meter overleeft, maar ook een extra stevig beschermlaag heeft over het touch scherm. Uit testen is gebleken dat wanneer een stalen kogel van 1,5 meter hoogte direct op het scherm terecht komt, deze niet barst. Een betere beschermhoes bestaat er niet! Naar verwachting zal deze eind september ook direct leverbaar zijn met een verwachte verkoopprijs voor deze meest beschermende versie van €99,- inclusief BTW. Na wat onderzoek hebben we begrepen dat deze tegen die tijd ook terug te vinden zal zijn op Macbook.nl en ook in de winkel te verkrijgen zal zijn bij o.a. Yorcom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*