All-in one printers

Het gebruiksgemak van all-in one printers

Een all-in one printer is inmiddels zowel thuis als op kantoor volledig ingeburgerd. Deze printers worden gebruikt voor het afdrukken van documenten, het maken van een kopie, zowel in zwart wit als in kleur, en voor het inscannen van documenten naar een bestand. U kunt via de bediening op het apparaat de scan als bestand naar uw e-mailadres laten versturen, zodat u het document kunt opslaan, bewerken of doorsturen. Het gebruikersgemak van all-in one printers is dan ook eindeloos.

All-in one printers zijn zuinig in gebruik

All-in one printers worden vaak op kantoren gebruikt. Deze apparaten zijn geschikt voor hoge capaciteit als het gaat om het maken van afdrukken. Ze gebruiken hiervoor lasertechniek en dit maakt dat dergelijke printers snel en voordelig afdrukken kunnen maken. Een inktjetprinter is veel duurder per afdruk en daarom beter geschikt voor op het bureau voor het maken van beperkte hoeveelheden afdrukken. Voor het bulkwerk worden in vrijwel alle bedrijven all in one printers met laser technologie gebruikt. Deze printers kunnen prima overweg met opdrachten van enkele honderden of zelfs duizenden afdrukken.

De beste oplossing voor ieder kantoor

Afhankelijk van uw behoefte kan een passende oplossing worden geboden als het gaat om een all-in one printer. Steeds meer documenten worden alleen digitaal opgeslagen en worden dus niet meer afgedrukt. Wilt u toch nog regelmatig afdrukken maken dan is een krachtige printer natuurlijk onmisbaar op uw kantoor. Als u hiermee dan ook een snelle kopie kunt maken of een document inscannen dan heeft u een alleskunner in huis die u veel werk uit handen kan nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*