Vrouwen versieren met Netwerken in vriendengroepjes

De manieren om dit voor elkaar te krijgen zijn als volgt: mooie meisjes hebben vaak veel geld (hoe kunnen ze anders elke week naar de kapper voor hun haar?), dus haar vriendjes en vriendinnetjes hebben ook veel geld, ze kleden zich goed, en ze zien er ook goed uit : ze willen het beste uit het leven halen! Om je bij zo’n clubje te voegen moet je je dus ook begeven in die clubjes.

Netwerken bij een studentenvereniging?

Een hele bekende is de studentenvereniging Het Corps. Dit is de plek waar je je netwerken kunt uitbreiden voor later. Als je jezelf wilt begeven tussen de bestuurlijke elite van Nederland, is het haast wel een “must” om daar lid van te worden. Kijk wel uit, want dubbeltjes worden niet zomaar kwartjes. Zeker niet als je het op de netwerkende manier wilt doen. Een andere bekende plek is bij het golfen. Zorg er wel voor dat je wat in je mars hebt, want hier lopen toch mensen met een bepaalde status rond.

Ze zijn er niet zo van gecharmeerd als jij daar de boel een beetje komt verzieken. Dat is “not done”. Mooie vrouwen zijn daar zeker te vinden, maar je wordt geacht om de “concurrentie” met de andere leden aan te gaan. Dit gebeurt natuurlijk niet direct, maar meer door te laten zien hoe dienstbaar jij bent voor de maatschappij, wat op zijn beurt steeds meer charisma en macht geeft, wat natuurlijk DE afrodisiaca bij uitstek zijn voor de dames.

Netwerken en vrouwen versieren

Ook als je niet bij “Het Corps” zit of maanden je tijd en geld wilt spenderen aan het verwerven van je golf vaardigheden, heb je nog de mogelijkheid om door te netwerken iemand via-via te “regelen”: iemand in je vriendengroep die wel iemand kent die nog single is. Een heel gebruikelijke manier van elkaar te ontmoeten, denk maar aan verjaardagsfeestjes bijvoorbeeld. Daarnaast heb je als voordeel dat als je in zo’n netwerk groepje zit, dat je ook veel sterker staat als je iets gedaan moet krijgen: vele handen maken licht werk.

En nu de nadelen

Nadelen zijn dat deze manier van mooie vrouwen aan de haak slaan erg lang duurt. Vaak gaat er wel wat aan tijd overheen voordat je goed in de groep bent geïntegreerd en een beetje weet hoe alles zo’n beetje weet van het reilen en zeilen van de groep.

Als je voor het eerst bent gaan golfen heb je waarschijnlijk ook gemerkt dat het wel even wennen was… Een ander nadeel (bij elke groep) is dat je wat aan individualiteit moet inleveren ten bate van de groep.

Individualiteit

Mensen die teveel afwijken vallen buiten de boot. Netwerken is dus geen geschikte manier voor mensen die veel waarde aan individualiteit hechten. Veel mensen vinden groepen ook maar saai en een verspilling van tijd, je kunt immers veel meer voor elkaar krijgen als je geen rekening met anderen hoeft te houden. Bij de Navy Seals zeiden ze altijd dat de snelheid van de groep, de snelheid van de langzaamste is tijdens het vrouwen versieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*