Webdesign Stunter: goedkoop een website laten maken!

Bij Webdesign Stunter in Amsterdam kunt u goedkoop een website laten maken. Wij hebben al 10 jaar lang ervaring in het maken van professionele websites. Uw website zal geschikt zijn voor alle devices zoals pc, mobiel en tablet. Dit wordt ook wel ‘responsive webdesign’ genoemd. Responsive webdesign past zich automatisch aan iedere schermgrootte aan. Zo bent u er altijd van verzekerd dat, in deze snel veranderende technologische wereld, u altijd een geschikte website zult hebben! Het is niet alleen belangrijk dat een website professioneel en responsive is, maar ook dat deze website goed gevonden zal gaan worden in alle zoekmachines. Daarom leveren wij iedere website compleet met Search Engine Optimization (SEO) op.

Search Engine Optimization (SEO)

Al onze websites worden standaard opgeleverd inclusief SEO (Search Engine Optimization). SEO staat kortgezegd voor de optimalisatie van de online vindbaarheid van uw website, aan de hand van vooraf bepaalde zoektermen, in zoekmachines zoals Google.

Webdesign Stunter bespreekt vooraf met u onder welke zoektermen u gevonden wilt worden. Bent u bijvoorbeeld een kapsalon in Amsterdam, dan zult u uiteraard onder de zoekwoorden: ‘kapsalon’ en ‘kapsalon Amsterdam’ in alle zoekmachines gevonden willen worden. Het voordeel van SEO is dat u in de gratis zoekresultaten van de zoekmachines naar voren komt. Dit worden de zogenaamde ‘organische’ zoekresultaten genoemd. Adverteren in zoekmachines op de belangrijkste zoektermen is zodoende niet meer nodig en bespaart u als ondernemer een hoop geld uit!

Hoe wordt SEO geïmplementeerd in een website?

SEO wordt toegepast door verschillende tools te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn: dikgedrukte woorden gebruiken op een website, H1 en H2 kopteksten te definiëren, afbeeldingen op uw website te beschrijven aan de hand van alt teksten, links op te nemen op verschillende websites die overeenkomen met de inhoud van uw website. Hierbij is het van belang een link te krijgen op een website met een hoge Pagerank. Pagerank is een soort rapportcijfer van Google (en andere zoekmachines) voor websites. Pagerank loopt van cijfer 0 tot en met 10, waarbij 0 voor een website staat voor totaal onbelangrijk en 10 dus zeer belangrijk betekent. Er zijn overigens maar weinig websites met Pagerank 10, zo heeft ‘Google.com’ zelf ‘maar’ een Pagerank van 9.

Hoe meer links u dus op verschillende hoge Pagerank websites heeft staan, hoe beter het is voor de organische – en dus gratis – zoekresultaten naar uw website. Webdesign Stunter zorgt voor vermeldingen op deze websites, hier hoeft u dus zelf niets voor te doen en is bij onze service – en dus bij de prijs – inbegrepen.

Generieke domeinnaam

Het woord ‘generiek’ staat voor: algemeen, niet specifiek. Een generieke domeinnaam is dus een domeinnaam waar alleen een zoekterm in staat, zoals bijvoorbeeld: slijptollen.nl of herstelbedrijven.nl. Voorbeelden van geen generieke domeinnamen zijn dus: slijptollenamsterdam.nl, slijptollen4u.nl of herstelbedrijvenamsterdam.nl. De laatst genoemde domeinnaam geldt specifiek voor de stad Amsterdam en is dus geen generieke domeinnaam.

Websites die op een generieke domeinnaam staan hebben het voordeel beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Dit is dus eveneens een onderdeel van SEO. Webdesign Stunter heeft veel generieke domeinnamen in eigendom. Vermeldt u s.v.p. in welke branche u actief bent en wij zullen bekijken of wij u een passende generieke domeinnaam ter overname aan kunnen bieden. Hierbij moet u denken aan prijzen vanaf € 1000,– (exclusief 21% BTW).

Wat kost responsive webdesign, inclusief SEO, bij Webdesign Stunter?

De prijs van een responsive website bedraagt voor een website van 5 pagina’s slechts eenmalig € 495 (exclusief 21% BTW). Meerdere pagina’s zijn uiteraard te bespreken, hiervoor rekenen wij echter een meerprijs.

Wij maken ook webshops en logo’s. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt u dit uiteraard aangeven op ons contactformulier. Wij reageren doorgaans binnen 4 uur na uw aanvraag op onze website. Wij zullen u altijd een vrijblijvende offerte doen toekomen.

Bedankt voor uw aandacht en graag tot ziens bij Webdesign Stunter in Amsterdam!

Over Webdesign Stunter

Webdesign Stunter in Amsterdam staat voor goed- en goedkoop webdesign. Wij bestaan dit jaar acht jaar en hebben inmiddels vele tevreden klanten geholpen. Laat ook bij ons uw responsive website maken, graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*