VoIP telefoonsysteem compatibiliteit

Universele apparaat compatibiliteit

Als we zeggen dat u elke telefoon of apparaat op uw Virtual PBX-telefoonsysteem kunt gebruiken, bedoelen we dat u elke telefoon of apparaat kunt gebruiken. VoIP telefoons, vaste telefoons, computers, mobiele telefoons en zelfs tablets zijn allemaal mogelijkheden wanneer u overweegt welke apparaten geschikt zijn voor u en uw team. Met de juiste VoIP adapter van onze hardware-gids, kunt u zelfs een analoge telefoon gebruiken. Bovendien kunt u nu met de Virtual PBX-webtelefoon elk apparaat met een webbrowser letterlijk ook omzetten in een volledig uitgeruste VoIP telefoon!

De door VirtualPBX gehoste telefoondienst kan oneindig worden aangepast, dus het is alleen logisch dat u even grenzeloos bent als het gaat om uw apparaat opties. Blijf lezen om meer te weten te komen over de meest populaire soorten apparaten die worden gebruikt in Dash Phone Plans van VirtualPBX.

 

Gebruik elke desktoptelefoon

U bespaart geld op uw telefoonrekening door de dure vaste lijnen van het telefoonbedrijf te laten vallen en onze bekroonde VoIP telefoondienst te kiezen. Daarna kan uw virtuele kantoor overal zijn waar u een VoIP telefoon aansluit op een breedbandverbinding. Zelfs als u niet zeker bent over het verschil tussen VoIP-telefoons en analoge telefoons, zal in principe elke VoIP telefoon werken. Je kunt zelfs zo ver gaan om te zeggen dat het werkt als het eruit ziet als een telefoon. We hebben een uitgebreide lijst met telefoons die eenvoudig kunnen worden geautomatiseerd via uw online portal, maar het inrichten van een telefoon is geen probleem, zelfs als deze niet in de lijst staat. U kunt zelfs analoge telefoons met VoIP adapters gebruiken en we bieden ook een grote selectie VoIP telefoons. Om eerlijk te zijn, we hebben nog nooit een telefoon ontmoet die we niet konden gebruiken op ons systeem, maar we zijn ook altijd in voor een uitdaging!

 

Echte telefooncompatibiliteit: gebruik wat u maar wilt!

De door Virtual PBX gehoste zakelijke telefoondienst voegt niet alleen een hulpmiddel toe aan uw zakelijke toolbox, het vergroot ook uw vermogen om zaken te doen. We integreren uw verschillende apparaten en telefoons volledig in uw communicatie-ecosysteem. Door meer dan alleen een huwelijk van een dienst met een bepaald apparaat af te leveren, stellen we u in staat nog meer functionaliteit uit uw telefoonservice en apparaten te halen, zodat de som van de delen werkelijk groter is dan het geheel. Waar haal je je werk uit als je niet langer vastgebonden bent aan de koorden die uit de muur komen? Ontdek het nu door uw bedrijf te koppelen aan de apparaten die u wilt, niet die apparaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*