Vergelijken van Fotoboek korting bij fotoprijs.com

Tegenwoordig is het maken van fotoboeken, 1 van de populairste  manieren om je digitale foto’s van je harde schijf / digitale camera of smartphone te halen en in je handen te krijgen. Het afdrukken van de individuele foto’s en ze vervolgens 1 voor 1 in een onhandig album te kleven is ok, maar niet meer van deze tijd. Alle foto’s hebben dan dezelfde afmetingen en het wordt erg moeilijk om creatief te zijn.

Een digitaal fotoalbum

Met een digitale fotoalbum zijn de mogelijkheden eindeloos, niet alleen kan je je foto’s afdrukken in alle denkbare formaten, je kan ze ook eenvoudig in veelvoud bestellen en uitdelen aan vrienden en familie. Fotoboeken bestaan in allerlei vormen, hard en softcover versie, je hebt keuze uit verschillende papiersoorten en ze kunnen op verschillende manieren worden ingebonden. Tegen een kleine meerprijs is de keuze voor een lay-flat zeker een aanrader, die zorgt ervoor dat je linker en rechterpagina naadloos op elkaar aansluiten, zo kan je een foto over de 2 pagina’s laten afdrukken zonder dat je een deel van je foto verliest!

Het vinden van de beste aanbieder van fotoboeken om jouw fotoboek af te printen, hangt af van verschillende factoren. Maar 1 van de belangrijkste factoren is meestal de prijs.

Kies je foto aanbieder

Doordat er tegenwoordig zoveel aanbieders zijn die deze digitale fotoboeken aanbieden, kan het erg lastig en verwarrend zijn om uit te zoeken bij welke aanbieder je je boek wil bestellen. Fotoprijs.com heeft hierop een oplossing gevonden door alle foto korting code’s van meer dan 250 foto aanbieders in België en Nederland te verzamelen en per categorie weer te geven. Zo kan je op elk moment op zoek gaan naar de aanbieder die tijdelijk erg hoge kortingen aanbied op fotoboeken, maar ook bijvoorbeeld op foto op canvas of zelf foto op een dienblad. De meeste aanbieders beperken zich namelijk niet op het aanbieden van fotoboeken en bieden ook mogelijkheden aan om je foto’s te gebruiken als wanddecoratie of er een persoonlijk geschenk van te maken.

Kies je fotoboek korting

Eens u uw fotoboek korting heeft gekozen kan naar de website van de aanbieder gaan door deze eenvoudig aan te klikken. Vervolgens kan u starten met het opbouwen van uw fotoboek. Vergeet niet de kortingscodes in je winkelmandje in te vullen! Je zal direct een aanpassing zien van de te betalen prijs, pas dan je betaling uitvoeren, want achteraf is het niet meer mogelijk.

Tips bij het opstellen van je fotoboek

Als je voor de eerste keer je fotoboek bestelt zijn er hier nog wat tips:

  1. Fotoaanbieders bieden hun software altijd gratis aan, probeer steeds eerst altijd even de software uit met een 10-tal foto’s voor je een volledig fotoboek probeert samen te stellen. Als je de software niet leuk werken vind, kan je nog altijd een andere aanbieder (die ook een goede fotoboek korting aanbied) proberen !
  2. Maak gebruik van de reeds beschikbare templates van de foto dienst om je foto’s te schikken
  3. De meeste aanbieders hebben een functies om je foto automatisch te plaatsen. Probeer deze zeker eens uit en bespaar zo veel tijd!
  4. Start met een kleine simpel boekje voordat je veel tijd en geld spendeert. Binnen 2-3 dagen kan je zelf het resultaat bekijken. Als je tevreden bent kan je nog steeds de korting gebruiken voor een groot en dik boek van 10-tallen pagina’s

Veel succes bij het maken van leuke en creatieve fotoboeken in dit nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*