Vaste telefonie via internet

Bellen via internet biedt uitkomst voor bedrijven die veel gebruik maken van vaste telefonie. Vaak hebben kleine tot middelgrote bedrijven telefonie geregeld dat afgestemd is per medewerkers. Zo kunnen medewerkers onderling gratis bellen en gemakkelijk doorverbinden. Echter zijn er nog veel bedrijven die gebruik maken van traditionele telefonie. Hiervoor heeft u een fysieke telefooncentrale nodig waarbij alle gesprekken lopen via een analoge telefoonlijn. Tussentijds moet een monteur ook onderhoud plegen zodat zowel de telefoonlijnen als de centrale goed blijft functioneren. Ten opzichte van de laatste technieken is dit een erg kostbare investering.

Vast bellen via een digitale telefooncentrale voor bedrijven

De laatste technieken bieden namelijk digitale vaste telefonie aan, oftewel VoIP telefonie. Hiervoor worden telefoontoestellen per werkplek ingericht en verbonden met het internet. U heeft als organisatie geen fysieke telefooncentrale meer nodig, maar u maakt gebruik van een digitale centrale. Deze telefooncentrale wordt gehost op een online server waar gesprekken worden omgezet in data. Dit wordt daarom digitaal bellen genoemd. Een digitale centrale is een slimme oplossing dat continu de kortste en voordeligste weg zoek voor telefoongesprekken. Kies daarom voor Zakelijk Vast bellen via internet voor uw organisatie.

De voordelen van VoIP telefonie op een vast toestel

Dankzij moderne technieken biedt VoIP vele voordelen als het gaat om vast bellen. Binnen organisatie draait alles om flexibiliteit en efficiency. Het grootste voordeel is dat vast bellen via internet voordeliger is dan via de telefoonlijn. Je hebt tenslotte alleen een internetverbinding nodig en je betaald geen extra kosten voor het onderhouden van een telefooncentrale. Laat staan de aanschaf! Met analoge telefonie betaald u per minuut en bij VoIP is dat per seconde. Bij veel gesprekken per dag is dat ook nog eens een flinke besparing.

Je beschikt met een VoIP toestel over uitgebreide functionaliteiten om bijvoorbeeld gemakkelijk door te schakelen, conferentie gesprekken te voeren of voicemail berichten automatisch door te sturen naar mail. Doorschakelen kan zowel onderling als naar mobiele telefoonnummers.

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor VoIP oplossingen voor uw organisatie. Meer weten? Kijk eens op www.vcareconnect.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*