Telefoonnummers zakelijk

Als ondernemer vind u het belangrijk om telefonisch bereikbaar te zijn voor uw klanten, leverancier of andere partners. Het liefst via een gemakkelijk te onthouden telefoonnummer. Zowel uzelf als de gehele organisatie moet goed bereikbaar zijn. In het bedrijfsleven is de telefoon niet meer weg te denken. We hebben minimaal twee apparaten waarmee we bellen. Een vaste telefoon en een mobiele telefoon.

Telefonische bereikbaarheid

Gelukkig zijn er tig mogelijkheden om de telefonische bereikbaarheid van uw onderneming goed te regelen!

Naast het type abonnement is het belangrijk om een provider te kiezen die bij u past. Met het nieuwe fenomeen “digitale telefonie” kunt u nu ook bellen via internet! Ook wel VoIP genoemd. Digitale telefonie is flexibel is voordeliger dan analoge telefonie.

085 , 088 , 0800 , 0900 telefoonnummer

Maar via welk telefoonnummer wenst u bereikbaar te zijn? U wil uiteraard geen moeilijk telefoonnummer dat moeilijk te onthouden is door uw klanten. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? En werkt dat ook via “digitale telefonie”.

Dankzij de flexibiliteit van VoIP kunt u een telefoonnummer naar wens gebruiken. Het gekozen telefoonnummer wordt via een IP adres gekoppeld aan uw apparatuur zodat u op uw eigen gekozen nummer bereikbaar bent. Zelfs mobiel! Het vaste nummer kan namelijk automatisch worden doorgeschakeld naar uw mobiele toestel. Voor een klein bedrijf biedt deze mogelijkheid een verbeterde uitstraling naar haar klanten. U kunt als klein bedrijf ook een service nummer gebruiken.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

U kunt kiezen uit de volgende type telefoonnummers:

  • Regionaal nummer;
  • 0800 nummer : het voordeel is dat dit nummer gratis is voor uw klanten;
  • 085 en 088 nummer : een mooi alternatief voor een regionaal nummer;
  • 0900 nummer : het voordeel is een professionelere uitstraling en lagere kosten.

Een 085 , 088 , 0800 of 0900 telefoonnummer aanvragen

Nu u weet wat de mogelijkheden zijn kunt u een eigen telefoonnummer aanvragen bij een zakelijke VoIP telefonie provider of een tussenpersoon. U krijgt in beide gevallen de verbinding dat wordt aangeboden door een erkende provider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*