Veilige backup met de NMS Cloudwerkplek

De ideale Cloud Werkplek voor het MKB

Zou jij het niet fijn vinden dat je overal kunt zitten met je laptop of tablet en direct aan het werk kan met al je belangrijke documenten bij de hand? Met een cloudwerkplek van NEWMINDS systems (NMS) regelen wij je mobiele kantoor in dat 24/7 – 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar is waar je ook maar bent. Mobiel, tablet, laptop op computer, het maakt niet uit waarmee en waarop je werkt. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding. Zorgeloos werken met altijd alles bij de hand – maak kennis met de NMS cloudwerkplek!

Flexibiliteit voor iedereen

Wil je graag met je bedrijf flexibel blijven in tijd, plaats en frequentie? Dan is cloudwerken de oplossing. Medewerkers kunnen op kantoor werken, maar ook thuis of bij een klant op locatie. Ook biedt onze NMS cloudwerkplek de mogelijkheid om eenvoudig omlaag of omhoog te schalen voor het aantal gebruikers. Zo kun je heel snel schakelen en gemakkelijk teams vormen per project. NMS helpt ondernemers graag bij het maken van slimme keuzes en het inrichten van werkplekken. Uit de vele mogelijkheden in aanbod filteren wij wat het beste past jouw manier van werken.

Kies uit handige uitbreidingen

De NMS cloudwerkplek is een compleet pakket inclusief support op alle geleverde diensten. Voor een vast bedrag per maand richten wij de online werkplek voor je in en regelen we de perfecte combinatie van producten die je nodig hebt, met daarbij aanvullende online backup van data en een uitstekende anti-virus programma. Optioneel kun je je werkplek uitbreiden met digitale telefonie via VoIP. Hierbij richten we een online telefooncentrale in zodat je altijd en optimaal bereikbaar bent voor je collega’s en klanten.

Verschil cloudwerkplek en een digitale werkplek

Soms heerst nog wat onduidelijkheid tussen een online werkplek en een cloud werkplek. Ze zijn in principe gelijk aan elkaar, maar bij een volwaardig cloudwerkplek kun je ook in teamverband werken aan dezelfde projecten en bestanden. Verder kun je vaak bij een digitale werkplek denken aan losse producten, terwijl bij een cloud werkplek eigenlijk alles in 1 zit ( dus ook de hardware ). Feit is dat ze beide bijdragen aan een hogere productiviteit van medewerkers en ICT bedrijven.

De NMS servicedesk met 24/7 support

De NMS servicedesk is altijd bereikbaar voor storingen, vragen en advies. Onze support afdeling is 24/7 bereikbaar voor vragen en andere zaken zoals;

  • Slimme ICT voor dagelijks gebruik
  • 24/7 bereikbaar
  • Veilige cloudoplossingen
  • Maatwerk advies
  • Installatie apparatuur op locatie

Waarom kiezen voor NEWMINDS Systems ICT Hengelo

NMS kan voor elk bedrijf snel en optimaal ondersteunen bij het inrichten van een werkplek. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak bezit NMS tevens de juiste kennis en expertise als het gaan om Office 365 cloud toepassingen en zijn we tevens Xelion telefonie partner voor zakelijk internet telefonie via VoIP. Tot slot zijn we een van de weinige ICT bedrijven die ervaring heeft in implementatie van Microsoft Dynamics NAV Business Central.

Maak een afspraak via +31 74 20 20 112 of stuur een mail naar info@newmindssystems.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*