Emoji quiz

Emoji zijn oorspronkelijke smileys of ideogrammen die gebruikt worden in Japan. Vooral bij versturen van elektronische berichten en webpagina’s worden de smiley’s vaak gebruikt. Iedereen kent de meeste voorkomende smiley’s wel zoals bijvoorbeeld šŸ™‚ (de glimlach) Emoji Quiz is een variant hierop het is een spel van Mangoo Games en het is spel is nu eindelijk te verkrijgen in het Nederlands voor de iPhone en android.

Bekende quiz

Deze bekende quiz is heel leuk om te doen, bijvoorbeeld als je je even verveelt of tijdens een treinrit. Deze leuke quiz was tot voorkort alleen nog maar te spelen in het Engels. Maar recent is er dan eindelijk een Nederlandse versie uitgekomen, geen gedoe meer met moeilijke woorden in het Engels met als onderwerp, films, zinnen of Engelse uitspraken. In deze Emoji quiz krijg je emojiā€™s icons te zien die allemaal met iets te betekenen hebben, aan jouw de taak om te raden wat er uitgebeeld wordt. Bijvoorbeeld Een man met een pistool en een glas drank het onderwerp is een film. Het antwoord is James Bond. Of wat dacht je van deze vraag de emoji icons zijn als volgt Een wolf en een maan, Het antwoord is een weerwolf. Met deze emoji icons kan je heel veel onderwerpen uitbeelden je zal versteld staan hoeveel jij er weet te beantwoorden.

Emoji quiz; een leuk spel

Zo zie je dat dit een heel leuk spel is, dus downloaden op je iphone tablet of android toestel. Het is natuurlijk altijd lastig om vast te lopen! Want je wil natuurlijk wel verder gaan. Het zou zonde zijn om te moeten stoppen omdat je iets niet weet. Gelukkig bieden wij daar een oplossing voor: we hebben de antwoorden bijna allemaal klaar! Er komen regelmatig updates, hierdoor kan het soms zijn dat wij het antwoord ook niet hebben, maar dan kan je gerust contact opnemen.

Emoji Quiz Antwoorden

Het leuke van de emoji quiz in Nederland is dat iedereen elkaar helpt! Op facebook kun je elkaar bijvoorbeeld antwoorden geven of tips. Dit maakt het allemaal niet alleen erg leuk, maar zorgt ook voor een zeer goede sfeer. De emoji quiz is superleuk om te doen, dus waarom niet samen? Dankzij de regelmatige updates blijft het ook zeer leuk. Er zijn altijd nieuwe quizzen te vinden die het superleuk maken om terug te blijven komen. Sommige vragen zijn ook over Nederland, dat is wel heel bijzonder! Mocht je vast zitten geeft het dan niet op en koop ook geen extra credit, je kan natuurlijk altijd bij ons terecht. Stel je vraag of zoek het antwoord op en ga lekker verder. Veel plezier van het spel! Kijk gerust verder op de website en geniet van het spel dat wereldwijd steeds populairder wordt!

Ook op facebook!

Wij hebben ook een zeer actieve facebook pagina waar iedereen elkaar helpt. En heb je de Nederlandse versie van Emoji quiz uitgespeeld probeer dan is een andere taal zoals Engels of Duits. Zit je vast op een niveau en je kan het antwoord niet vinden op onze website, kom dan naar de facebook pagina en post daar jouw emoji vraag. Veel plezier en succes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*