Bent u op zoek naar een goede acceptatietest

Wilt u een goede acceptatietest laten uitvoeren door professionals op het gebied van softwaretesten en ontwikkeling? Dan zijn wij de aangewezen partij. Ons bedrijf heeft namelijk heel veel professionele ontwikkelaars en controllers in dienst die een acceptatietest makkelijk kunnen uitvoeren.

Welke aspecten spelen een rol bij een acceptatietest

Hierbij kijken wij vooral naar het gewenste resultaat en de aangeleverde systemen, die we door de verschillende testen aan elkaar kunnen koppelen. Bij het testen van software en systemen kunnen wij gebruik maken verschillende acceptatietesten. Hierdoor hebben we een groot aanbod en een altijd passende optie voor uw systeem. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van een gebruikersacceptatietest. Dit is een Nederlands woord voor het Engelse User Acceptance Test. Het houdt eigenlijk kortweg in de dat een gebruiker zelf gaat ondervinden of het systeem werkt volgens de richtlijnen van de gebruiker. Hierbij is het doel van de test om te onderzoeken of het systeem werkt op de manier waarop de gebruiker dat wenst. Dit is namelijk na de test ook een van de belangrijkste hoofdzaken van het systeem, vandaar dat hier tijdens de acceptatietest veel aandacht aan wordt besteed. We hopen door een goede aanpak en een duidelijk beleid de acceptatietest zo goed mogelijk uit te voeren binnen uw bedrijf.

Acceptatietest voor uw softwarepakket

Bij het ontwikkelen van een goede acceptatietest heeft u beslist de specialisten van ons nodig, aangezien wij als geen ander de ins en outs van een acceptatietest onder de knie hebben. Onze goed opgeleide en zeer gedreven medewerkers kennen de acceptatietest dan ook als geen ander en kunnen met hun kennis en hun vaardigheden elke test dusdanig aanpassen aan de wensen van u als klant. We kiezen vervolgens het systeem en de test die het beste past bij uw situatie aan de hand van een aantal gesprekken en kennismakingen met de systemen en de software. Hierbij richten we onze blikken op het werken met de systemen en dus ook met de gebruikers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*