Apple Top 100: Intelli Drink

Apple stelt met enige regelmaat een Top 100 samen van de best betaalde, maar ook beste gratis applicaties die verkrijgbaar zijn in de App Store. Met diezelfde regelmaat bespreken wij graag deze Top 100 en de applicaties die in deze, mooie lijst voorkomen. Met deze week de volgende applicatie: Intelli Drink.

Apple Top 100: Intelli Drink

In de wereld van applicaties is Intelli niet geheel onbekend. In de Top 100 wereldwijd staat Intelli Drink zelfs op nummer één. In andere landen is Intelli Drink populairder dan in Nederland. Hier wordt Intelli Drink veel minder gedownload. Misschien daarom redenen genoeg om toch meer te vertellen over Intelli Drink. Omdat we aangeven dat Intelli toch niet geheel onbekend is, daarom wil je vast ook weten waarom dat zo is. Dat vertellen we je graag.

Intelli Diet & Drink

Ongeveer drie jaar geleden was Intelli al behoorlijk populair, maar toen niet met Drink, maar met Diet. Je kon met de applicatie op een intelligente manier je dieet beheersen, controleren en samenstellen. De applicatie was toen verkrijgbaar voor ongeveer 2,79 euro tegen het einde van het jaar 2011. Het nieuwe jaar brak bijna aan en daarom besloten ook veel mensen om de applicatie te downloaden en te kopen, omdat het nieuwe jaar dus aanbrak en het dus ook een soort nieuw voornemen was.

De makers van Intelli hebben dus een nieuwe applicatie uitgebracht op de markt en wereldwijd gaat het hier heel goed mee. Geen kosten, want extra voordeel: de applicatie is helemaal gratis. En gezond is het niet helemaal. Je kunt namelijk alle soorten dranken meten plus de indicatie van de drank. Maar wel alle soorten, waardoor je ook de promillage van alcohol kunt bijhouden met de applicatie.

Minder populair

Waarom de applicatie in Nederland minder populair is, is niet helemaal te duiden. Met de Intelli Diet-applicatie kun je optimaal je gewicht noteren of je ideale streefgewicht. Met de Intelli Drink-applicatie kun je dus ook op die manier bijhouden hoeveel je drinkt en hoeveel drank je ook op die manier nodig hebt. Het is een fijne applicatie en het werkt heel goed. Via de App Store in de Top 100 kun je ‘m downloaden.

Wil je meer weten over andere games in de Top 100? Bekijk dan vooral onze website voor meer tips. En je kunt ook Intelli Diet downloaden als applicatie, omdat de applicatie nu ook veel goedkoper is dan drie jaar geleden natuurlijk en de applicatie door steeds meer mensen is gedownload – ook daarna nog, na de goede voornemens in 2012. Maar misschien heb je nu alvast een nieuw voornemen als je kiest voor Intelli Drink als nieuwe applicatie, helemaal gratis.

Redactie: Tannat Internet Media voor www.iphonekopen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*