085 nummer voor zakelijk gebruik

Ben je als ondernemer op zoek naar een goed alternatief voor een regionaal telefoonnummer, omdat je in heel Nederland actief bent? Die is er! Je kiest dan voor een 085 telefoonnummer. Dit telefoonnummer is niet gebonden aan een bepaalde plaats of vestiging. Bovendien zijn al je vestigingen bereikbaar via hetzelfde 085 nummer. Dé oplossing voor een professionele uitstraling van je bedrijf.

 

De voordelen van een 085 nummer

Er zijn een aantal situaties wanneer een 085-telefoonnummer de beste oplossing is voor jouw bedrijf. We hebben de voordelen even op een rij gezet:

  • Nationale uitstraling in plaats van regionaal
  • Het telefoonnummer veranderd niet bij verhuizing
  • Bereikbaar vanuit het buitenland
  • Goed alternatief voor een 0900-nummer
  • Per stuk aan te vragen

Naast 085 kun je er ook voor kiezen om een 088 nummer te gebruiken. De voordelen zijn hetzelfde, met één belangrijk verschil: Een 085-nummer wordt per stuk geleverd, bij een 088 nummer is dit echter per 100 stuks. Deze 088 nummers zijn dan ook vooral bedoeld voor grote bedrijven met meerdere vestigingen en medewerkers die allemaal afzonderlijk bereikbaar moeten zijn.

 

Telefoonnummer voor ondernemers

Een telefoonnummer is erg belangrijk voor een bedrijf. Het is een groots communicatiemiddel en wordt veel gebruikt door mensen. Als bedrijf wil je dan ook een nummer dat bij jouw bedrijf past. Naast 085 kun je denken aan een regionaal, 085, 0800, 0900 of internationaal nummer. De keuze is geheel afhankelijk van de onderneming. Vraag aan een telefonie adviseur welk nummer het beste past bij jouw bedrijf.

 

Een telefoonnummer aanvragen

Toe aan zakelijk telefoneren met een telefoon naar keuze? Neem contact op met een zakelijke telefonie provider bij jou in de buurt. Je kunt kiezen voor ISDN telefonie of het vernieuwde VoIP telefonie waarmee je digitaal kunt bellen. Dé provider kan vervolgens adviseren welk telefonie oplossing met telefoonnummer het beste is voor jouw bedrijf. Mocht je er geen kennen, Google dan eens naar VoIP telefonie provider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*