Wat is een blauwe parkeerschijf?

Een blauwe parkeerschijf wordt gebruikt in de blauwe parkeerzones. In deze parkeerzones is het verplicht om aan te geven hoelang je al op de desbetreffende parkeerplek staat. Op deze manier kan een controleur zien of jij nog binnen je tijd zit en dus daar mag staan. Heb jij geen parkeerschijf of sta jij al te lang op de plek? Dan kan je een parkeerboete krijgen. Deze boete kan oplopen tot wel 100 euro! Daarom is het belangrijk om een parkeerschijf te hebben en goed te gebruiken.

Hoe kan ik zien wat een blauwe parkeerzone is?

Als jij een parkeerschijf besteld en wilt gebruiken is het ook belangrijk dat je weet waar je hem moet gebruiken. Een parkeerschijf dient altijd gebruikt te worden in een Blauwe p-zone. Dit wordt altijd aangegeven zodra je het desbetreffende gebied in rijdt met je auto. Ook wordt een blauwe zone vaak aangegeven door middel van een blauwe markering op de stoep of straat. Dit valt gelijk op en kan dus niet missen. In de meeste gevallen mag je een uur lang parkeren in de parkeer zone, als het langer mag wordt dat altijd aangegeven.

Waar kan ik een blauwe parkeerschijf kopen?

Een blauwe parkeerschijf kan op een aantal verschillende plekken gekocht worden. De meest voor de hand liggende is online bestellen op www.blauweparkeerschijf.nl In deze webshop kun je al voor een paar euro je blauwe parkeerschijf bestellen en hem de volgende werkdag in huis hebben. Ook wordt er in de webshop gebruik gemaakt van hoge staffelkortingen. Als je bijvoorbeeld 10 parkeerschijven besteld krijg je er 15 % korting op! Wil jij graag online je parkeerschijf bestellen? Klik dan hier -> parkeerschijf kopen

Een andere optie om een parkeerschijf aan te schaffen is om deze bij een anwb winkel te kopen. hier vind je verschillende soorten parkeerschijven en andere producten voor in je auto of op reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*