Wasmachine huren

Wasmachine huren

Uit huis? Het avontuur begint!
Als je uit huis gaat, begint eindelijk het grote avontuur van zelfstandig wonen. Lekker zelf bepalen wat je doet, wat je eet, hoe lang je slaapt… Toch is op kamers gaan niet alleen maar leuk: er moeten toch wat zaken goed geregeld worden. Een kamer of studio vinden, verzekeringen afsluiten, en natuurlijk meubels aanschaffen. Het kan erg duur zijn om al je meubilair nieuw aan te schaffen, en dat geldt zeker voor witgoed. Het kan daarom erg voordelig zijn om zulke apparaten te huren, in plaats van te kopen.

Een wasmachine huren? Goed idee!

Wasmachinehuren.nl heeft jarenlang ervaring met het verhuren van witgoed aan studenten en anderen die goede service en lage prijzen belangrijk vinden. Bij wasmachinehuren.nl kun je terecht voor verschillende modellen, die ook passen in de kleinste studentenkamers. Als je de wasmachine deelt met je huisgenoten, zijn de kosten nog lager! Ook kun je er wasdrogers, koelkasten en gasfornuizen huren.

Altijd uitstekende service bij Wasmachinehuren.nl

Wasmachinehuren.nl biedt niet alleen lage prijzen, maar ook een zeer goede service. Je kunt online je bestelling plaatsen; een paar dagen later wordt je wasmachine gratis bezorgd én aangesloten. Mocht er iets kapot gaan, dan repareert wasmachinehuren.nl het apparaat meestal binnen drie werkdagen. Als je gaat verhuizen, kan de wasmachine voor een klein bedrag opnieuw aansloten worden in je nieuwe huis. Ook kan je eenvoudig de huurovereenkomst op een andere naam zetten, als een huisgenoot het apparaat van je wil overnemen. Heb je nog vragen of wil je meteen bestellen, neem dan contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*