Verhuizen binnen Amsterdam

Van Riemsdijk Top Movers verzorgt al meer dan 80 jaar verhuizingen binnen Amsterdam. Hierdoor kennen wij als geen ander de ins en outs van onze hoofdstad om het verhuizen binnen Amsterdam zorgeloos te laten verlopen. Amsterdam heeft voor Van Riemsdijk Top Movers geen onverwachte smalle straatjes, grachten, hoge trappenhuizen of verkeersdrukte. Uw spullen komen snel en verzorgd van de oude plek op uw nieuwe locatie. Onze verhuisspecialisten zijn professioneel en vakbekwaam en gaan heel voorzichtig met uw dierbare en kostbare spullen om.

Probleemloos verhuizen binnen Amsterdam

Van Riemsdijk Top Movers beschikt over het keurmerk Erkende Verhuizer en PPV branchekeurmerk waardoor u verzekerd bent van vakmanschap en zekerheid. Met de meest professionele hulpmiddelen van takellift tot en met verpakkingsmaterialen helpen onze verhuisspecialisten u van het begin tot en met het einde uw verhuizing binnen Amsterdam probleemloos te laten verlopen. Uw verhuizing is bij ons in veilige handen. Snel en enthousiast helpen onze medewerkers u waar u dit nodig heeft.

Vraag nu een offerte aan voor uw verhuizing binnen Amsterdam

Iedere verhuizing is anders. Van Riemsdijk Top Movers biedt u een verhuizing op maat. In- en uitpakken, monteren, verhuizen van alleen grote spullen, opslaan van stukken, u kiest zelf de verhuizing die het beste bij u past. Vraag nu meteen vrijblijvend en gratis een offerte aan. Of neemt contact met ons via 020 697 15 30 of via info@vanriemsdijk.nl om een afspraak te maken met onze verhuisadviseur. Hij inventariseert samen met u welke verhuizing het beste bij uw situatie past. U ontvangt binnen 2 dagen een duidelijke offerte voor uw verhuizing op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*