Verhuisbedrijven Amsterdam

De verhuisbedrijven in Amsterdam weten dat verhuizen in een stad als Amsterdam veelal een stressvolle gebeurtenis is en extra veel drukte met zich mee brengt. Van Riemsdijk Top Movers is al bijna een eeuw actief als een van de meest succesvolste verhuisbedrijven in Amsterdam en draait zijn hand niet om voor de specifieke Amsterdamse drukte. Wij weten de weg in Amsterdam te vinden.

Op zoek naar een verhuisbedrijf Amsterdam?

Door de jarenlange Amsterdamse verhuiservaring biedt Van Riemsdijk Top Movers bij iedere verhuizing alle expertise en vakmanschap die u nodig heeft.
Uw spullen worden snel en zorgvuldig ingeladen. Wij verspelen geen tijd. Als u wenst, zorgen onze verhuisspecialisten ook voor het in- en uitpakken van uw spullen, het monteren en demonteren van meubels zoals bedden en kasten, lampen en gordijnen. Zware apparaten zoals wasmachines en televisies zetten we op de juiste plek en sluiten deze graag voor u aan.

Persoonlijk advies van verhuisbedrijf Amsterdam

U kiest zelf welke diensten u van Van Riemsdijk Top Movers wilt gebruiken. Als Erkend Verhuizer verzorgen wij graag uw gehele verhuizing. Of u kiest voor alleen het verhuizen van zware spullen. U kiest voor een verhuizing op maat waarbij veiligheid en zekerheid bij voorop staat. Onze verhuisadviseur komt graag bij u langs zodat u een persoonlijk advies ontvangt. Bel met 020 697 15 30 of stuur een mail naar info@vanriemsdijk.nl voor een afspraak bij u thuis. Of klik hier om meteen een offerte op te vragen. Ons team van enthousiaste verhuisspecialisten staan al voor u klaar om u snel en veilig te brengen naar uw nieuwe stek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*