Verbeter jezelf, volg een taaltraining

Bent u eraan toe om uw taalkennis te verbeteren, zodat u optimaal kunt presteren op uw werk? Dan kan The Square Mile voor u de taalcursus samenstellen die u nodig heeft. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het opzetten van taalcursussen voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Een cursus zakelijk Duits is nu eenmaal heel iets anders dan een gewone Duitse cursus. Op uw werk gebruikt u jargon en heeft u specifieke taalkennis nodig. Wij kunnen u bepaalde vaardigheden leren, zoals het aannemen van de telefoon, het opstellen van e-mails en het geven van presentaties.

Specifieke leerdoelen

U kunt bij ons terecht voor cursussen in diverse talen en er is altijd een training te vinden op uw niveau. Of u nu beginner bent of gevorderde, wij hebben de geschikte taalcursus voor u. Iedere functie is anders en vereist ander taalgebruik. Bij The Square Mile zijn we van mening dat u niet onnodig tijd kwijt hoeft te zijn aan het opdoen van kennis waar u in de praktijk niets aan heeft. Daarom gaan onze ervaren trainers voorafgaand aan uw training met u in gesprek over uw leerdoelen. Aan de hand van uw specifieke situatie wordt de taalcursus opgezet.

Aandacht voor uw leerproces

Tijdens de trainingen zullen onze trainers ervoor zorgen dat u de juiste leermiddelen aangeboden krijgt. Ook zullen zij u oefeningen meegeven zodat u thuis verder kunt leren. Uw trainer staat altijd voor u klaar om u te helpen en vragen te beantwoorden. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat uw leerproces vloeiend verloopt. Of u nu een cursus Italiaans of een cursus Russisch nodig heeft, bij ons leert u effectief en op uw eigen tempo. Wilt u weten hoe andere cursisten een taaltraining bij The Square Mile ervaren hebben? Kijk dan eens naar de recensies op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*