Veranderingen in technologie voor buitenbeveiliging

De technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. De wereld is aan het digitaliseren en er worden steeds nieuwe toepassingen ontwikkeld voor de technologieën die ontstaan. Ook voor het buitenbeveiliging van bedrijven worden er steeds nieuwe middelen gebruikt die uit de ontwikkelingen voortkomen. Dit is een logische stap om bij te kunnen blijven bij deze ontwikkelingen. Doordat bijvoorbeeld camerasystemen geavanceerder worden is het mogelijk om betere beelden te verkrijgen van bijvoorbeeld potentiële indringers. Op deze manier is het makkelijker om sneller de identiteit van deze personen te achterhalen.

Buitenbeveiliging en mobiel

Mobiele technologie wordt ook steeds belangrijker voor buitenbeveiliging. Heras is een leverancier van buitenbeveiliging en werkt op veel plaatsen waar geen kabels liggen. Om toch verbinding te kunnen maken met centrales om bijvoorbeeld camerabeelden te verzenden is het belangrijk dat dit mogelijk is met behulp van mobiele technologie. Klanten willen tegenwoordig dat Heras 24/7 beschikbaar is en dat de locaties op afstand gemonitord kunnen worden. Dit in combinatie met beheer in de cloud maakt dat de focus wel op veranderingen van de technologie moeten liggen. Het is zelfs onvermijdelijk om hier niet naartoe te gaan.

Meedenken met de klant

Heras denkt graag mee met de klant om tot de juiste totaaloplossing voor de buitenbeveiliging te komen. Voordat er grote investeringen worden gedaan is het belangrijk om goed het doel en de minimale benodigdheden in kaart te brengen. In het geval van camerasystemen kan bijvoorbeeld meegedacht worden over de soort beelden die opgenomen of verzonden worden. Het is over het algemeen niet noodzakelijk om HD kwaliteit beelden te gebruiken, behalve in het geval dat er een indringer gedetecteerd wordt. Als op dit moment techniek het kan overnemen en HD beelden opneemt is dit een goede vooruitgang in het gebruik van technologie. Wil je meer weten over deze technologische veranderingen of de verschillende mogelijkheden voor buitenbeveiliging? Lees dan verder op: http://www.buitenbeveiliging.nl/nieuws/blogs/buitenbeveiliging-en-mobiele-technologie-horen-bij-elkaar.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*