Tapijt reinigen, de beste methodes!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Een tapijt reinigen kan een lastige taak zijn. Een tapijt reinigen is namelijk zo lastig omdat men er eigenlijk speciale apparatuur voor dient te hebben. Over die speciale apparatuur beschikt haast niemand dus is het lastig om een tapijt reinigen op een professionele manier te doen die het tapijt reinigt en geen schade aanbrengt aan de structuur van het tapijt original site. Er zijn verschillende manieren om de vervuiling uit het tapijt te halen, om het tapijt te reinigen.

 R. de Jong schoonmaakservice is een bedrijf dat uw tapijt reinigen kan. Een paar technieken die R. de Jong schoonmaakservice gebruikt zijn:

  • De bonnetmethode, voor oppervlakte reiniging. Hier wordt het tapijt bewerkt met een speciaal reinigingsmiddel. Hierna wordt het tapijt gereinigd met behulp van een schrobmachine. De vervuiling wordt door de schrobmachine opgenomen. Er wordt maar heel weinig water gebruikt dus het tapijt reinigen is snel gedaan met behulp van de bonnetmethode. De methode is vooral goed voor het verwijderen van vlekken en lichte vervuiling.
  • Droogpoederreiniging, bij deze methode wordt een absorberend poeder op het tapijt gestrooid. Dit poeder wordt in het tapijt geborsteld. Doordat het poeder in het tapijt terecht komt kan het hechten aan het vuil. Later wordt het tapijt schoon gezogen, omdat het poeder aan het vuil gehecht wordt kan het makkelijker uit het tapijt gezogen worden. De methode is geschikt voor normale vervuiling.
  • De sproei-extractiemethode, bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een speciaal apparaat. Dit apparaat spuit met hoge druk op het tapijt. Hierdoor wordt zelfs het grofste vuil losgemaakt. Na dat het los is gemaakt wordt het water met het vuil direct weer opgezogen. Deze methode is geschikt voor tapijten met grote verontreiniging.

R. de Jong schoonmaakservice bekijkt bij elk tapijt wat de beste reinigingsmethode zal zijn. Voor elk tapijt verschilt wat de beste manier is omdat de vervuiling verschilt en de kwaliteit van het tapijt is anders. Neem contact op met R. de Jong schoonmaakservice om een afspraak te maken voor het reinigen van uw tapijt.

 

movie Leon: The Professional 1994

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*