Steward worden

Hou jij van diverse landen? Misschien is een baan als steward iets voor je! Luchtvaartmaatschappijen stellen hoge eisen aan hun medewerkers. Derhalve is het dus belangrijk om een goede opleiding te volgen. Als steward ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van toeristen in het vliegtoestel. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, verzorgt  het eten en drinken en verkoopt belastingvrije waar. Voor toeristen ben jij het eerste aanspreekpunt en probeer je hun reis zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Zorg ervoor dat toeristen een aangename vlucht hebben!

steward zijn is een verantwoordelijke en veeleisende baan. Jij werkt in een internationale sector waar het beroep dag en nacht door gaat. Je hebt dus geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden. Jij bent permanent op de hoogte van de constant veranderde strenge noodzaken die gesteld worden aan het luchtverkeer en zorgt ervoor dat inzittenden een gemakkelijke vlucht hebben. Als steward zijnde ben jij het aanblik van de luchtvaartmaatschappij. Publiek kan jou identificeren aan jouw  van de onderneming voor wie jij werkzaam bent. Je verleent voortreffelijke diensten en je bent verantwoordelijk voor de bescherming op het vliegveld. Door jou kunnen passagiers veilig op reis. Als steward zijnde kom jij andere culturen tegen en kan jij veel van de aarde zien.

Uitwerken als veelzijdig luchtvaartdienstverlener

Indien allround luchtvaartdienstverlener ben jij inzetbaar voor verscheidene werkzaamheden op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw verantwoordelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit terrein. Bovendien help je ze met het ontraadselen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag eenzelfde en je komt gedurig wederom weer voor onverwachte situaties te staan.

Opleiding om steward te worden Slaag nu voor je diploma steward bij TAT beroepsopleidingen

De TAT beroepsopleiding steward is CKRBO erkend en staat dus waarborg voor deugdelijkheid. |De trainingen worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er persoonlijk contact tussen studenten cursisten| en trainers. Ga vandaag nog naar onze website voor meer informatie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*