Slotenmaker Groningen

Typische klussen voor een slotenmaker in Groningen

Iedereen wil in een veilige woning leven. Toch blijkt dit minder vanzelfsprekend dan vaak gedacht wordt. Inbrekers gebruiken verschillende inbraakmethodes om het slot van een raam of deur open te krijgen. Een bekend voorbeeld van zo’n inbraakmethode is het verwijderen van de cilinder met een koevoet of klauwhamer, door hier eerst een spijker in te slaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse sloten die hier bescherming tegen bieden. Een slotenmaker in Groningen kan u adviseren over sloten die geschikt zijn voor de beveiliging van uw woning.

Slotenmaker in Groningen adviseert SKG-sloten

Het kan best lastig zijn om zelf te bepalen welke sloten geschikt zijn voor uw ramen en deuren. Over het algemeen raadt een slotenmaker in Groningen het gebruik van SKG-sloten aan. Het voordeel van SKG-sloten is dat deze gekeurd zijn door een onafhankelijke partij. Deze partij heeft gekeken naar de weerstand die sloten bieden aan de meest voorkomende methodes bij een inbraak. SKG-sloten hebben een beoordeling van één tot en met drie sterren. Des te meer sterren een slot krijgt, des te veiliger deze vanzelfsprekend ook is.

Zelf advies inwinnen bij een slotenmaker in Groningen

Ook wanneer u momenteel al SKG-sloten gebruikt, loont het om advies in te winnen bij een slotenmaker in Groningen. Kijk verder dan het gebruik van deze sloten! Het is bijvoorbeeld aan te raden om de SKG-sloten te combineren met een kluis of brandkast in huis. Het verkleint de kans op diefstal van hele waardevolle of dierbare voorwerpen. Een derde factor is de bouwkundige beveiliging. Een houten kozijn is vaak makkelijker open te breken dan een kozijn van kunststof. Ook hier kan een slotenmaker in Groningen vaak meer over vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*