Slim in Clash of Clans

Veel mensen vinden het lastig om erachter te komen wat zij het best in hun Clash of Clans dorp kunnen bouwen. Want uiteindelijk gaat het erom dat je bezittingen goed beschermd worden. Hoe je dit kunt doen, kan je in dit artikel lezen. Want als jij precies weet wat en hoe je moet bouwen, kan jij ieder dorp aan.

Bescherm je bezittingen bij clash of clans

Een van de belangrijkste onderdelen van Clash of Clans is het beschermen van je bezittingen. Door je dorp te omheinen met sterke muren kan jij mogelijke aanvallen afweren. Het is daarom erg slim om je dorp compact te bouwen om zo een groot aantal muren om je dorp te plaatsen. De ruimte die je bespaart kan je gebruiken voor het plaatsen van torens. Plaats je sterkste verdediging centraal in het dorp zodat zij zon groot mogelijk aantal gebouwen kunnen beschermen. Het is voor aanvallende dorp dan een stuk lastiger om in de buurt van je meest waardevolle bezittingen te komen.

Ga op zoek naar andere spelers

Je kan in Clash of Clans nog sterker in je schoenen staan wanneer jij je bevindt in een clan, waar Clash of Clans natuurlijk om draait. Deze clans zijn niet alleen gezellig maar zorgen er ook nog eens voor dat je nog meer plezier uit Clash of Clans kunt halen. Een ander voordeel is dat je ook van de tactieken van andere spelers kunt leren zodat jij de volgende keer weet wat je bij een aanval moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*