Scooter kopen

Wilt u een scooter aanschaffen?  Een scooter kopen kan gemakkelijk online bij Fastfuriousscooters.nl. Tegenwoordig is het erg populair om online een scooter aan te schaffen, online een scooter kopen is namelijk veilig en er kan makkelijk gekozen en vergeleken worden uit alle modellen in één makkelijk overzicht.

Merk Scooters kopen 

Bij Fastfuriousscooters.nl is vrijwel elk scootermerk verkrijgbaar. Zo heeft Fastfuriousscooters.nl voor iedere smaak (en budget) scooters in het assortiment. Naast de bekendste merkscooters zoals: Gilera, Kymco, Peugeot, Piaggio, Vespa en Yamaha verkopen wij ook enkele Chinese modellen zodat u al een nieuwe scooter kunt kopen voor geen €800,-. Is dat nog boven het budget? Geen probleem neemt u eens een kijkje bij de scooteraanbiedingen of bekijk het tweedehands aanbod van Fastfuriousscooters.nl

Hoe gaat de betaling bij het kopen van een scooter?

Als u een scooter gaat kopen bij fastfuriousscooters.nl kunt u op diverse manieren betalen. u kunt uw aan te schaffen tweewieler veilig afrekenen met Ideal of betalen door middel van een vertrouwde bankoverschrijving. Wilt u de scooter pas achteraf betalen? Dat is geen probleem! U kunt er ook voor kiezen de scooter in gemakkelijke maandelijkse termijnen te voldoen. Dan kiest u ervoor om de scooter te leasen. Als u kiest om een scooter te leasen dient u dit aan te vragen en aan hand van uw inkomsten, vaste lasten en BKR notering word dit gekeurd. Bij goedkeuring kunt u de scooter afbetalen in maximaal 72 maandelijkse termijnen.

Scooter kopen en papierwerk

Als je online een scooter hebt gekocht bij fastfuriousscooters.nl wordt direct het papier werk in orde gemaakt zodat uw scooter rijklaar word afgeleverd (of kan worden opgehaald). Zo zullen wij na ontvangst van uw betaling direct de tenaamstelling bij rijksdienst wegverkeer (RDW ) in orde maken, daarnaast kunnen wij indien gewenst ook de scooterverzekering afsluiten zodat u direct de weg op kunt bij aflevering van uw scooter.

Scooter bezorgen, kan dat ook?

Als u online een scooter heeft gekocht zullen wij deze binnen enkele dagen rijklaar afleveren. Fastfuriousscooters.nl rekent slechts €49,95 voor de bezorging van de door uw gekochte scooter, door héél Nederland! De scooter wordt netjes bij u “tot aan de voordeur” afgeleverd. De scooter wordt geheel gemonteerd, afgesteld en met gevulde tank en accu bezorgd zodat u direct kunt genieten van uw aanschafte bromfiets.

Na-service gekochte scooter

Ook na de bezorging van de door u gekochte scooter kunt u nog vertrouwen op de service van FastFurious. Fastfuriousscooters.nl probeert een geweldige ervaring aan de klanten te geven door middel van een hoogwaardige service. Daarom is de eerste onderhoudsbeurt van de scooter ( welke plaatsvindt bij  500 kilometer) geheel gratis! Een eventuele scooter reparatie met kosten begint bij Fast Furious Scooters dus pas vanaf de tweede beurt.

Scooter kopen en garantie

Nieuwe scooters van Fastfurious hebben afhankelijk van scootermerk en scootermodel standaard 1 á 2 jaar fabrieksgarantie (of t/m 6000 KM).
De fabrieksgarantie is alleen van toepassing op fabrieksfouten en op de niet slijtage gevoelige onderdelen dan wel zelf aangebrachte vervangingsonderdelen. De fabrieksgarantie van scooters vergoed het benodigde arbeidsloon en de te vervangen gebrekkige onderdelen.
Let op! De haal en breng service vallen niet onder de garantie! Garantie op de bekende scootermerken zoals Vespa, Piaggio, Peugeot, Sym, Kymco, Aprillia en Yamaha kan bij ons maar ook bij elke OFFICIËLE dealer bij u in de buurt geclaimd worden! Voor de garantie van Chinese scooters kunt u alleen bij Fastfurious terecht.

Advies bij scooter kopen

Als u hulp nodig heeft bij de keuze van uw scooter of eventuele andere vragen heeft kunt u ten alle tijden gebruik maken van onze kennis in de scooterbranche. Uiteraard geheel gratis! Heeft u hulp nodig dan kunt u contact zoeken door middel  van de live chat op de website of daarnaast kunt u ook telefonisch contact met Fastfurious opnemen.

Scooter kopen bij Fastfurious scooters!

Over Wouter Wevers

SEO, marketing en web development

One Reply to “Scooter kopen”

  1. Pas een SYM scooter gekocht. Problemen na 2 maanden. Blijkt dit bedrijf Fast and Furious geen officieel SYM dealer te zijn. (wat ze wel beweren) Navraag gedaan, blijken nergens officieel dealer van te zijn. Pas dus goed op wat je hier koopt. Er worden heel veel smoesjes gebruikt ben ik wel achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*