Schuimbeton

Gebruik van schuimbeton kent diverse voordelen

Heeft u het gebruik van schuimbeton al eens overwogen? Er zijn tal van toepassingen te verzinnen voor het gebruik van dit materiaal. Belangrijkste voordeel van schuimbeton is het feit, dat het materiaal naadloos kan worden aangepast naar de toepassing die u in gedachte heeft. Wilt u het schuimbeton bijvoorbeeld gebruiken om een ruimte op te vullen, of kiest u voor schuimbeton om de isolatie van uw woning te verbeteren? Er zijn verschillende partijen die schuimbeton aanbieden. Een voorbeeld van zo’n partij is Noorder Isolatie Beton in Leek.

Toepassingen van schuimbeton

Schuimbeton wordt onder meer gebruikt voor het opvullen van de kruipruimte onder een woning. Wanneer de ruimte regelmatig erg vochtig is of helemaal niet gebruikt wordt, kan het opvullen hiervan met schuimbeton het overwegen waard zijn. Het voorkomt dat het vocht voor problemen zorgt in uw woning. Tevens verbetert het schuimbeton, ook wanneer dit gebruikt wordt als opvulling, de isolatie van het pand. Een verbeterde isolatiewaarde laat uw energieverbruik afnemen, waarmee u de investering in het schuimbeton jaarlijks voor een deel terug zal verdienen. Datzelfde geldt voor het gebruik van schuimbeton voor een thermovloer.

Schuimbeton samen laten stellen naar uw wensen

U kunt het schuimbeton bij een partij als NIB Leek naar uw eigen wensen samen laten stellen. De gewenste samenstelling is afhankelijk van de beoogde toepassing van het schuimbeton. Bij schuimbeton ter versteviging van de fundering is een andere samenstelling van het materiaal benodigd dan bij het gebruik van schuimbeton voor de verbetering van de isolatie in huis. Laat u hier goed over adviseren, zodat u de juiste samenstelling gebruikt voor uw klus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*