Scholing een NIWO vergunning behalen

Onlinestuderen.com is een opleidingsinstituut waarbij je gauw, voordelig en eenvoudigweg kunt van start gaan aan een rij instructeur opleiding. Op deze methode binnen de kortste tijd in het bezit kunt zijn van je diploma en eigen bedrijf! Het opzetten van een eigen zaak is iedere keer sensationeel. Vooral in deze bedrijfstak. Daarom is het verstandig om voorbereid aan de slag te gaan. Wij van OnlineStuderen.com helpen je met onze  studies met genoegen een stapje voorts naar het succes

 

De studie om rijles begeleider te worden

Wil je beschikken over een goed, gerenommeerd en voordelig diploma of wil je rijles begeleider worden of een NIWO vergunning behalen?

Om in aanmerking te komen voor de studie dien je op zijn minste in bezit zijn van een VMBO certificaat. Mocht dat niet het geval zijn dan kan jij mogelijkerwijs nog een test ondergaan, deze geschiktheidstest stelt vast of je bekwaam bent voor de studie. Als dat niet het geval is, dus kun je starten met de opleiding.

Lespakket van de opleidingen van OnlineStuderen.com

Tijdens de thuisstudie zal jij verschillende stadia moeten doorlopen. De eerste fase richt zich op de theoretische kennis die nodig is om een juiste auto rijinstructeur te worden. Het is de intentie dat jij dit gedeelte met behulp van het web volgt in jouw eigen tijd en tempo. Tevens zal je verschillende autorijlessen moeten volgen en een rijexamen moet ondergaan om aan te tonen dat jij over voldoende rijvaardigheid beschikt.

Indien je het eerste stadium volledig met succes hebt afgerond, kun jij aan het tweede stadium beginnen. Dit stadium leg je hoofdzakelijk thuis af door het volgen van online lessen via het web. Behalve deze lessen zal jij ook de aangeleerde kunde in de praktijk moeten brengen door het uitvoeren van enkele praktijk testen. Als jij deze fase succesvol bent doorgekomen, kun jij doorgaan naar de het allerlaatste stadium.

De laatste fase richt zich op de praktijk. Je behoort hierbij 40-uur stage lopen bij een autorijschool naar keuze. Verder gaan we je voorbereiden op het eindexamen, waardoor je praktisch zeker kunt zijn dat jij de thuisstudie auto rijles instructeur succesvol afsluit.

Contacteer ons voor meer info

Wil je beschikken over een goed, goedgekeurd en voordelig certificaat voor rijinstructeurs of een taxi ondernemersdiploma? We bieden de verkeersacademie voor een bijzonder goedkoop tarief aan Dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Kijk op http://www.onlinestuderen.com voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*