Push up brengt borsten en zelfvertrouwen omhoog

Als je een bh draagt die je borsten omhoog lift, heeft dat meer impact dan de extra blikken die de mannen je toe zullen werpen. Ook heeft het namelijk een positief effect op de vrouwen. Want push ups brengen niet alleen de borsten maar ook het zelfvertrouwen omhoog! Daarom besluiten de onderzoeker meteen dat borstvergrotingen niet altijd noodzakelijk zijn.. De juiste push up beha kan wonderen verrichten.

Push up bh

Er werden 20 vrouwelijke deelnemers van tussen de 22 en 55 jaar oud gefilmd tijdens drie dagelijkse interacties, terwijl ze een push up bh aanhadden. Deze beelden vergeleken de onderzoekers met opnames van toen ze reguliere beha’s droegen.

Veelzeggende resultaten

De resultaten zijn behoorlijk veelzeggend, want de vrouwen glimlachten 73 procent meer, wat een positieve emotie is en een teken van zelfvertrouwen. En signalen die op minder tot weinig zelfvertrouwen duidden, zoals oogcontact uit de weg gaan of zelfaanraking (zoals het spelen met de haren) verminderden met welgezegd 41 en 64 procent. En dat is behoorlijk veelzeggend te noemen!

Professor Geoff Beattie van de universiteit van Manchester reageert hier behoorlijk verbaasd op. “We hadden verschillen verwacht, maar zo groot? Nee. We kunnen duidelijk besluiten dat een push up bh een beduidend effect heeft op het non-verbale gedrag, welk geassocieerd wordt met het zelfvertrouwen niveau.”

Invoeren van acties niet nodig

Kort samengevat, een push up bh brengt het zelfvertrouwen dus duidelijk omhoog, met als gevolg daarop een betere prestatie in zijn algemeenheid, een lekkerder gevoel over jezelf en een positiever beeld over je eigen lijf. “Ik hoopte om via deze studie aan te kunnen tonden dat ingrijpende acties voor meer zelfvertrouwen niet nodig zouden zijn. Dingen als een borstvergroting bijvoorbeeld. Nu is er voor het eerst bewijs dat wat de vrouw draagt, ook een positief effect heeft op haar hele gedrag”, zo zegt de professor opgetogen.

Heeft het dan ook daadwerkelijk effect?

De studie was (zo zegt men) onafhankelijk besteld door bh merk Gossard, dat twee jaar had gespendeerd aan de ontwikkeling van de Super Egoboost beha.

Ikzelf ben erg curieus of de studie de hoeveelheid borstvergrotingen ook naar beneden zal brengen. Een push up bh mag dan wel effect op de vrouw hebben, dat effect kent jammer genoeg ook zijn grenzen. Vrouwen die erg kleine borsten hebben, hebben zelfs met een push up niet erg veel om mee te pronken. Vrouwen die een borstvergroting op hun verlanglijstje hebben staan, willen vaak een grotere borsten dan een push up bh hen ooit zou kunnen geven.

Waar ik écht op zit te wachten, is iets wat tegen een betaalbare prijs de cellulitis laat verdwijnen en de benen daarbij meteen ook superslank maakt. Ik blijf hopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*