Primark Arnhem, betaalbare kledingketen

Winkelketen Primark zal 30 september 2014 een vestiging openen in de binnenstad van Arnhem in het pand van de voormalige Bijenkorf. De Ierse kledingketen zet daardoor in op een verdere groei in Nederland.  De winkel biedt modieuze kleding aan voor jong en oud en veelal voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn er verschillende schoenen en assessoires te verkrijgen. Op de website van Primark Arnhem vindt u allerlei informatie zoals adres, telefoonnummer en de openingstijden van dit nieuwe filiaal.

Verschillende winkelketens

Ruim zes jaar geleden kwam Primark in Nederland naar Rotterdam en sindsdien zijn er diverse filialen bijgekomen zoals Zoetermeer, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Nijmegen en Eindhoven. De verwachting is dat hier dit jaar naast Arnhem, Venlo en Den Haag nog bij komen. Daarnaast zijn er steeds meer geruchten dat Primark naar nog meer andere grote steden in het land zal komen.

Wat we de laatste tijd vooral zien is dat het een trend wordt dat veel Vestigingen van de Bijenkorf op gaan in Primark winkels.

Openings chaos Primark Arnhem

Eerder dit jaar is de Primark in Nijmegen geopend. Bij de opening van dit filiaal was het een chaos in Nijmegen. De opening van de Primark winkel zorgt er op dit moment voor dat er ongeveer 15 tot 20% meer mensen in de binnenstad te vinden zijn. Al met al profiteren alle winkels mee door de opening van deze winkels en is de verwachting dat de opening de omzet van andere winkel zal opstuwen.

Door de lage prijzen is de Primark erg populair. Veel mensen hebben nog niet van de Primark gehoord voordat ze er zijn geweest. De winkel maakt namelijk geen reclame op TV en/of advertenties in de krant. Hierdoor kan het zijn producten erg goedkoop aanbieden.

Personeel

Een andere leuke bijkomstigheid is dat Primark 88 mensen heeft aangenomen die nu nog een Wajong-, WW- of bijstandsuitkering krijgen. Deze mensen zullen parttime aan de slag gaan in zowel de winkel als het magazijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*