Oppas Friesland

Een goede oppas nodig voor je kind in Friesland?

Veel ouders, vooral moeders, vinden het een grote stap als ze na de geboorte van een kindje weer aan het werk gaan. Het liefst willen ze bij hun baby blijven, maar het verlof is nu eenmaal beperkt. Ga je na de komst van een kind weer aan de slag dan wil je natuurlijk dat je kind in goede handen is. Of je nu opvang zoekt voor een paar dagdelen per week of voor vijf dagen, je wilt dat je kind de zelfde goede zorg krijgt als door zijn ouders. Dan is het goed te weten dat je kunt vertrouwen op een betrouwbare gastouder in Friesland.

De meest betrouwbare oppas voor je kind

Een oppas Friesland vinden is niet moeilijk meer. Je kunt je kind onderbrengen bij één van de betrouwbare gastouders in de regio. Dit zijn mensen die enkele dagen per week op kinderen van anderen passen. Zij doen dit meestal in hun eigen woning, een enkele keer gebeurt het bij het kind thuis en wordt het gecombineerd met licht huishoudelijk werk. Wil je gebruik maken van een gastouder dan kun je je aanmelden bij een erkend gastouderbureau. De gastouders die hierbij zijn aangesloten worden gescreend en beschikken over alle benodigde diploma’s, waaronder EHBO voor kinderen.

Je kind in vertrouwde handen als jij aan het werk bent

Je kunt je kind met een gerust hart achterlaten bij de gastouder. Terwijl jij aan het werk bent krijgt je kind alle zorg en aandacht die hij of zij nodig heeft. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets misgaat want de gastouder is ervaren en weet wat ze doet. Je kunt in de meeste gevallen gebruik maken van flexibele uren zodat de opvang goed aansluit bij de tijden dat je moet werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*