Notaris Haren

Hulp van een notaris in Haren is soms verplicht

Wist u dat het inschakelen van de hulp van een notaris in Haren soms verplicht is? Wanneer u bepaalde contracten op zou stellen zonder hierbij een notaris in te schakelen, zouden deze contracten niet rechtsgeldig zijn. Dit is onder meer het geval bij het opstellen van een testament. Ook voor het opstellen van de huwelijkse voorwaarden of zogenaamde partnerschapsvoorwaarden is het verplicht om een notaris in te schakelen. Er zijn ook verschillende situaties waarin de hulp van een notaris niet verplicht is, maar wel wenselijk kan zijn. Denk aan het opstellen van een samenlevingscontract.

Laat een notaris in Haren met u meedenken

Het opstellen van een samenlevingscontract is geen eenvoudige zaak. U wilt er zeker van zijn dat alle afspraken in het samenlevingscontract worden opgenomen en dat deze ook op een later moment helder zijn. Mocht zich een ruzie of andere vervelende situatie voordoen, dan kunt u altijd terugvallen op dit samenlevingscontract. Ook afspraken over een schenking kunt u door een notaris in Haren vast laten leggen. Zo kunnen hier op een later moment geen discussies over ontstaan, wat rust en zekerheid geeft.

Geschikte notaris in Haren vinden voor uw zaak

Soms kan het lastig zijn om een geschikte notaris in Haren te vinden. Een notaris moet immers niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook met u meedenken over de manier waarop contract het beste kunnen worden opgesteld. U zou allereerst bij vrienden en familie kunnen informeren naar hun ervaringen met bepaalde notariskantoren. Kijk daarbij eens op internet! Zoek hierbij niet alleen naar notarissen in Haren, maar kijk ook buiten deze plaats. Een betrouwbare notaris in de omgeving van Haren is Stevens Idema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*