Notaris Groningen

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij de hulp van een notaris in Groningen wenselijk is. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop van een nieuwe woning. Hierbij moet een notaris de hypotheekakte voor u opstellen, evenals een leveringsakte. Let wel, de hypotheekakte is logischerwijs niet noodzakelijk als u zelf voldoende vermogen heeft om de woning te bekostigen. Ook bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden of een samenlevingsovereenkomst gaat u langs de notaris. Zo legt u de gemaakte afspraken officieel vast, wat deze rechtsgeldig maakt. Zou u dergelijke afspraken op papier zetten zonder notaris, dan heeft dit bij een rechtszaak geen of maar zeer beperkt waarde.

Onderneming starten met een notaris in Groningen

Niet alleen voor u persoonlijk kan de hulp van een notaris in Groningen wenselijk zijn. Ook bij het opstarten van een onderneming heeft u de notaris nodig in sommige gevallen. Denk bijvoorbeeld aan het oprichten van een VOF of een maatschap. In dergelijke situaties wilt u de gemaakte afspraken met uw partners officieel op papier laten vastleggen. Een notaris in Groningen kan u hierbij helpen. Datzelfde geldt overigens voor de afspraken die gemaakt worden bij het oprichten van een vereniging of stichting.

Notaris in Groningen zoeken voor uw zaak

Bent u zelf op zoek naar een notaris in Groningen? Het is raadzaam om verschillende notarissen met elkaar te vergelijken. Welke notaris heeft direct plek voor u? Over welke notarissen zijn mensen om u heen tevreden? Een voorbeeld van een betrouwbaar notariskantoor in Groningen is Stevens Idema. Deze partij helpt u bij zaken op het gebied van leven, wonen, ondernemen en mediation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*