Mijn eerste seksspeeltje

Mijn huwelijk

Na drie en half jaar huwelijk kwam het seksleven van mijn man en mij op een laag pitje te staan. Het werd te gewoontjes. We wisten exact hoe wij elkaar moesten benaderen om elkaar op het hoogtepunt te brengen. De spanning was eraf. Helaas had ons saaie seksleven ook zijn weerspiegeling op onze relatie. We zaten in een behoorlijke dip. Ik vertelde mijn vriendin over onze huwelijkscrisis, die waarschijnlijk werd veroorzaakt door ons saaie seksleven. Zij vertelde mij dat zij dit ook heeft gehad en dat zij dit heeft opgelost door middel van seksspeeltjes kopen.

Online bestellen
Ik vond het enorm eng om naar een winkel te gaan om daar seksartikelen kopen. Ik zag mijzelf nog niet in een winkel staan om seksspeeltjes kopen. Toen kwam ik er achter dat de seksspeeltjes ook gewoon online te bestellen zijn!

Op een avond, na mijn werk trok ik de stoute schoenen aan en ben ik gaan rondkijken in diverse online shops om mijn eerste seksartikelen kopen. Na lang wikken en wegen heb ik besloten om een seksspeeltje voor mij alleen te bestellen en een voor mij en mijn man samen. De artikelen werden een dag later discreet geleverd, waardoor het voor mijn man nog even een verassing bleef.

De eerste keer met
Die avond was het eindelijk zover. Nadat mijn man thuis kwam van zijn late dienst, was ik nog wakker en liet ik hem zien wat ik geregeld had. Hij vond dit een beetje vreemd maar hij stond er echt wel voor open. Hij gaf aan dat hij dit zelf al wilde regelen alleen was hij bang dat ik het niet zou kunnen waarderen.

Nou en of we het beide kunnen waarderen. Het was lang geleden dat we zo’n geweldige nacht hebben gehad. Met onze relatie is het inmiddels ook weer helemaal goed gekomen en ons assortiment seksartikelen wordt steeds uitgebreider!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*