Masturbator

Masturbator

Heden ten dagen zijn er diverse speeltjes om het sexplezier te verhogen of te stimuleren. Deze speeltjes zijn er niet alleen voor de vrouw, zoals velen misschien zouden denken. Zo een speeltje, voor de man, is de masturbator. Misschien nooit van gehoord, maar dit wordt steeds bekender in de samenleving.

Omschrijving van een masturbator

Voor een betere beeldvorming, hier een korte beschrijving van de verschillende soorten masturbators. Gevormd als een vagina, mond of anus met een holte voor de penis. Deze zijn gemaakt van silicone of rubber. Goed nieuws voor de gebruikers is dat deze masturbators zonder condoom gebruikt kunnen worden, voor meer genot. Deze zijn dusdanig gemaakt dat schoonmaken eenvoudig geschiedt voor veelvuldig gebruik. In geval van een gesloten speeltje, is het gebruik van een condoom wel aan te raden.

Het doel van dit geweldig speeltje is genot en het nabosoten van penetratie in een vagina, mond en / of anus. Een beetje glijmiddel zal geen kwaad doen, aangezien het droog kan aanvoelen. Verscheidene mannen geven te weten dat zo een speeltje zorgt voor hevigere orgasmes en als lekkerder / intenser wordt ervaren.

Masturbator kopen?

Voor het kopen van zo een speeltje, is het goed een keuze naar behoeften te maken, aangezien er wel meer dan 100 verschillende soorten masturbators te vinden zijn.
Punten waarop je zou kunnen letten:
1. Welk materiaal. Vaak zijn deze voorzien van een zacht materiaal, zodat deze comfortabel aanvoelt.
2. Welke opening je prefereert. Dan gaat om de keus tussen vagina, anus of mond.
Natuurlijk zijn er meer, bijvoorbeeld met zuigkracht of met glijmiddel toegevoegd etc. Veel hangt natuurlijk af van persoonlijke voorkeuren.

Na een keus te hebben gemaakt, kan je een masturbator kopen. Hiervoor en een ruime collectie aan sexspeeltjes, kun je Gaylando bezoeken. Rest jou verder veel sexplezier en hevige orgasmes toe te wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*