Magazijninrichting

Magazijninrichting.

Het is logisch dat u de magazijnruimte optimaal wilt benutten, deze is immers kostbaar. Als u op zoek bent naar advies en tips voor een magazijninrichting, bent u bij FGN Magazijnsystemen aan het juiste adres!

 

Wij van FGN Magazijnsystemen zijn gespecialiseerd in het perfectioneren van logistieke processen. Samen met meerdere Italiaanse producten, leveren wij simpelere statische systemen maar ook (vol)automatische logistieke processen! Het gebruik van een parternoster binnen uw magazijn geeft enorm veel extra’s.

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te helpen en ze zijn dagelijks bezig met het oplossen van de complexe opslagproblemen. Ook zijn ze bezig met het optimaliseren van uitgebreide logistieke processen.

 

Onze magazijninrichtingen.

Geen magazijn is hetzelfde en elk bedrijf is anders. Daarom is het van belang dat er wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie en wensen. Bij ons kunt u advies op maat verwachten. Er wordt voor uw magazijn, producten en logistieke proces gekeken naar de beste magazijninrichting. Er zijn een hele hoop mogelijkheden zoals een statisch magazijninrichting of een volautomatische magazijninrichting.

 

Wij leveren magazijninstellingen en verdiepingsvloeren van vooraanstaande leveranciers uit Noord-Italië. Wij werken met een merk dat zich voornamelijk richt op verschillende metalen magazijninstellingen en entresolvloeren. Dit is hét antwoord op de meest uiteenlopende eisen op het gebied van een statische opslag.

 

De producten die wij leveren, voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen in Europa!

 

Verschillende soorten opslagsystemen.

Een paar van onze magazijnsystemen zijn de verrijdbare legbord- en palletstelling. Dit zijn verrijdbare stellingen die erin geslaagd zijn om statische magazijninstellingen te combineren met geavanceerde transportsystemen. Er zijn weinig gangpaden nodig dus er is nauwelijks sprake van ruimte- of volumeverlies. De stellingen kunnen gemakkelijk worden weggereden, waardoor u telkens een ruimte creëert die u nodig heeft om bij het gewenste gangpad te komen.

 

Wij letten op de praktische kant, maar denken ook aan het welzijn van uw medewerkers. Als u kiest voor de magazijninrichting van FGN Magazijnsystemen, bent u ervan verzekerd dat deze voldoen aan alle wettelijke normen. Dat is wel zo prettig, omdat u verantwoordelijk bent voor de veiligheid en de gezondheid van uw personeel. Onze medewerkers kunnen ook een BMWT keuring uitvoeren. Bij deze keuring wordt er gekeken over alle magazijnstellingen voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.

 

Wilt u meer informatie weten of heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om persoonlijk kennis te maken voor vrijblijvende informatie of advies.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*