Lunch Delft onder eeuwen oude bomen

Ga je binnenkort een dagje naar Delft? Een gezellige rondvaart over de grachten langs de monumentale grachtenpanden. Een bezoek aan een van de vele prachtige kunstgaleries of musea. Of een dagje winkelen in de gezellige en sfeervolle winkelstraten van Delft? Wat je ook gaat doen in deze eeuwenoude historische stad, een lunch Delft kan zeker niet ontbreken. Rond het middaguur zal je ongetwijfeld trek krijgen. Het is dus wijs om op zoek te gaan naar een leuk tentje om de magen weer te vullen.

 

Lunchen in de stad

Delft telt misschien wel honderden horeca gelegenheden, maar alleen de tentjes in de binnenstad kunnen de sfeer van de historie op je overbrengen. Als je door het centrum loopt valt niet te ontkennen dat de muren van deze stad de vele geschiedenisverhalen ademen. Al snel zal je terechtkomen op de altijd gezellige Beestenmarkt. Een prachtig plein met majestueuze bomen die de sfeer op het plein in elk seizoen een extra dimensie zullen geven. Als deze bomen zouden kunnen praten, zouden ze je de historie van de stad kunnen vertellen. En dat allemaal wanneer jij een stevige lunch opgediend krijgt.

 

Belgisch Bier Café Belvédère

Een van de sfeervolle horecagelegenheden op de Beestenmarkt is Belgisch Bier Café Belvédère. Een allegorisch bruin café waar elke dag de druk op de tap staat. Want naast een lunch Delft, mag een goed Belgisch pintje niet ontbreken. Geen zorgen, enkel voor een belegd broodje, een soep of een rijkelijk gevulde salade ben je natuurlijk ook van harte welkom bij Belgisch Bier Café Belvédère.

 

Reserveer

Hoe dan ook, met een lunch Delft bij Belgisch Bier Café Belvédère zal je gegarandeerd de rest van de dag geen trek meer hoeven hebben. Zo kan je de hele middag en avond nog genieten van het prachtige Delft en alles bekijken wat er te zien valt. Een dag is eigenlijk te kort om de stad goed te zien, maar dan kom je toch gewoon nog eens terug? Voor een lunch Delft kan je in elk geval alvast reserveren op de website om verzekerd te zijn van een lunch bij Belgisch Bier Café Belvédère.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*