Louvers gebruiken en repareren

Louvers gebruiken en repareren

Bij het gebruik van louvers denk je al snel aan zonwering. De aluminium panelen die als een soort afdak voor ramen worden geplaatst van kantoorpanden bijvoorbeeld. Die moeten natuurlijk ergens vandaan komen. Zeker wanneer er iets kapot gaat aan het systeem. Daarom is het goed om te weten waar je terecht kunt om reparaties te laten uitvoeren. Zelfs al komt dit zelden voor, dan nog is het belangrijk om te weten wat er mogelijk is. In het Nederlands worden ze ook wel lamellen genoemd.

Alle soorten en maten louvers

Ook wanneer je nieuwe lamellen, of louvers, zoekt is het goed om verder te kijken dan de normale verkooppunten. Het hangt natuurlijk sterk af van de omgeving waarin je ze plaatst. Bijvoorbeeld wanneer je ze voor zakelijke doeleinden gaat gebruiken. Het is dan namelijk de vraag op welke manier de zon wel of niet binnen mag komen. Denk aan het beschermen van materiaal. Dan heb je meer aan kwalitatief hoogwaardige lamellen van beter materiaal. Zeker ook wanneer je ze elektrisch wilt kunnen bedienen.

Louvers op maat laten maken

Zeker wanneer het om bedrijfspanden gaat is de kans klein dat er ergens nog een tweede pand te vinden is dat exact gelijk is. Dat unieke karakter van jouw pand vraagt dus ook om louvers, of lamellen, die perfect op maat zijn. Dit kan direct bij de fabrikant worden verzorgd. Daardoor krijg je precies datgene wat je nodig hebt. Zowel op het gebied van materiaal, op het gebied van maat als op het gebied van afwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*